Fatma_4224 Transferimin 7. Günündeyim. Ara ara sol kasıklarıma ağrı sancı kramp şeklinde ağrılar giriyor belirti için erken mi yoksa ilaçlwr dan kaynaklı bir durum mu.? Bu süreç de bu tarz belirti yaşayan var mı
kader3338 Fatma_4224 doktor bana demiştik tüm belirtiler ilaçlardan iğnelerden kaynaklı olabilir demişti benim 1 hafta sonra karın şişliğim ve gaz oldu doktora dedim bu belirtisi olabilir demişti ve doğru çıktı
Larraa Fatma_4224 Merhabalar, transferfen bir kaç gün sonra başlayıp 15. Haftaya kadar o ağrıları yaşadım. Benimkiler tutunma belirtisiymiş tabi herkeste farklılık gösterebilir 🌸
Fatma_4224 kader3338 karnım aşırı şiş aşırı sert gaz sancılarım da var o ayrı ama onlar da ilaçlar dan kaynaklı diye biliyorum hele kabızlık cabası günde 2.5 lt su içiyorum hamur şeyler yemiyorum yine de kabız oluyorum anlamadım
kader3338 Fatma_4224 diyorum ya gaz aşırı şişlik ben daha 10. Günündeydim aşırı ağrıdan gittim şişkinlikten doktor güldü değerlerine bakım dedi serum verdi 2 gün erken bakmış şüphelenip pozitif çıktı anlamıştık biz dedi zaten
Fatma_4224 Emelnurcakit rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin. Aşırı belirgin bi belirtim yok fakat ara ara kasıklarıma kramp giriyor gaz sancısı gibi değil gibi anlaşılmıyor
Fatma_4224 Larraa aayyy inşaallah hamileyimdir okadar çok anne olmayı istiyorum ki rabbimde biliyor. 7 yıldır bu çabanın içerisiyindeyim rabbim anne olmak isteyen herkese bir an önce anne olmayı nasip etsin 🙂
kader3338 Fatma_4224 rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah uzun süre anneliği tattırsın canım
Fatma_4224 Morkalpannesi işte her zaman belirti hamilelik belirtisi olamayabiliyor kendimi her duruma hazırlamak istiyorum inşaallah rabbim nasip etmiştir başka ne diyeceğimi bilmiyorum 🥺
Masde018 Fatma_4224 bende aynı şikaytlerle buraya yazmışdım şimdi 10. Gündeyim hafif lekelenme 7. Gün başladı devam ediyor kraplar devam ediyor bende endişeliyim inşallah tutar