aslaninannesi7 ayseheyecanli Dün gittik oğlumu görmeye 30+1 haftalık 1950 gram 45 cm tosuncuk olmuş iyice önden gidiyor. Suyu normal şekerim de yok. Tek sıkıntım normal doğum olsun istiyorum böyle giderse zor olacak sanırım
ayseheyecanli aslaninannesi7 ooo maşallahı var sıpanın ay neden zor olsun canım bence iyi gidiyor kiloları 4 ü bulmazlar bence benim tahminim 3.700 filan olur giibi geliyo :) benim de şekerim yok ama şeker yükleme yaptırmadığım için son zamanlarda dikkat etmem gerekiyor
aslaninannesi7 ayseheyecanli ben yaptırdım şeker yüklemesi çıkmadı bizde ırsi herkeste şeker var ondan korktum. Doktor 4 kiloyu geçedebilir dedi 38. Haftada muayene olucam o zaman kararlaştırıcaz. Karbonhidrata dikkat et canım
thingma ayseheyecanli merhaba, benim de kızım önden gidiyor vajinal doğum yapmak istiyorum ama doktor bu hızla giderse 4’ü bulur 40 haftaya dedi. Kafa çapı falan da önde 2 hafta kadar, sizin de öyle mi acaba?
ayseheyecanli thingma kaç haftalıksınız kaç kilo bebiş bana normal doğumla ilgili bi sorun yaratıcağını öylemedi şuan 35 e girdik 2.850 olmuş kilosu
Erdalmert ayseheyecanli 31+5 haftada 1.750 grm dı doktor haftasına göre iyi demişdi boyunuda unuttum ama oglum bu haftalarda 2 kilo felan geliyodu şimdi kızım olcak ama kilosunu dikkate almıyorum saglıklı olsun daha 1 ayım var doguma kendim de öyle çık kilo almadım bebek kilo alsım diye her şeyi de yiyorum ama hayırlısı hakkımızda
ayseheyecanli Erdalmert bencede dünyaya gelince alsınlar kilolarını nolcak yani çok da takılmamak gerek hem daha rahat doğar küçük bebekler
ayseheyecanli thingma e normal yani benimki de 1.940 dı 31+1 de hiç de öyle abartılı normal doğumu zorlar vs demedi dr sadece bi hafta ilerde dedi kilosu ve boyu
thingma ayseheyecanli benim bebeğim de ilerde, biraz korkuttu açıkçası beni bu hızla giderse 4’ü bulur vajinal olmaz diye