1Cerenarslan1 Zehrayenianne bende ilk doğumumu 40+3 te suni sancı almıştım bende hiç sancı ağrı falan yoktu bebeğin suyu azaldı diye yatisim yapılmıştı 3 cm açıklık vardı doğum sürecim 4 saat sürmüştü o da son yarım saat falan çok zorlandım sadece
Zehrayenianne 1Cerenarslan1 benim şu an hiç açılmam yok suni ile açılma beklenecek büyük ihtimalle çok daha uzun sürecek çok korkuyorum
gayesblog 1Cerenarslan1 kaçıncı haftada doğum yaptınız. Suyunuzun azaldığını söylediğinde 2-3 gün beklediniz mi acaba ? Yoksa direk suni mi verdi ?
Ce37 Zehrayenianne peki dr neden acele etti acaba acele etmesini gerektiren bi durum var mı bildiğiniz
Zehrayenianne Ce37 hareketleri çok azaldı bebeğimin kalp atışı iyi diye pazartesiye kadar bekleyelim dedi ama yine hareketleri azalırsa daha erken alırız dedi
Tictack Bende 39+3um benimde hicbir belirtim yok, bebegin kanaldada degil 40+1 de gidicem yine hersey iyiyse bikac gun daha beklicez muhtemelen 40+5 e kadar anca bekler sizinki biraz acele rtmis sanki ama suyı iyi mi onemli olan o suyu azsa mantikli dedigi
Zehrayenianne Tictack suyu falan iyi ama hareketleri azaldığı için pazartesiyi geçirmeyelim dedi kalp atışı güzeldi ama çok az hareket etmeye başladı bende endişelendim o yüzden doğmazsa 40 bitince hemen alalım dedi
Anneyimmmben Zehrayenianne ben suni sancı ile doğurdum sancılarınız daha sık geliyor dinlenmeye vaktimiz kalmiyor sancı aralarinda 😢 suni sancı biraz zor
serifeoguzhan10 Anneyimmmben size ne kadar kuvvetli bi dozda verildi acaba 🤔 bu durum da sancı şiddetini etkiliyor sanırım. Ben de almak zorunda kalıcam sanırım. 40+0ım sancım hiç yok açılmam dün 3e yakındı
serifeoguzhan10 Zehrayenianne ben de aynı durumdayım pazartesi ya da salıya kadar gelmezse suni sancı deneyecekler açıklığınız var mı hiç
Zehrayenianne Tubatgn benim ilk doğumum suni sancısız 12 saat sürdü şu an 5 saat benim için iyi bir süre ama suni sancının ardı kesilmiyor diyorlar
serifeoguzhan10 Zehrayenianne benim de dün 2 buçuktu yarın yine gidicem inşallah artmış olur yoksa pazartesi falan suniyle alacaklar o da olmazsa sezaryen
1Cerenarslan1 gayesblog 40+3 te doğum yapmıştım evet bi kaç gün önceden söylemişti doktorum suyu azaldı diye sonra gün iyice dolmadan yatıralım seni dedi doğurdum 4 saat sonra🤗
Tubatgn Zehrayenianne Ardı kesilmiyor derken. Ben kendi sancım ile doğum yapamadım. Açılmam ilerlemedi. Suyumda iyice azaldığı için sabah verdiler suniyi saat 10′da. Doğumun oldu 15:23′te.
Zehrayenianne Tubatgn o sabah 10 a kadar olan süreçte sancınız ne boyuttaydı azmıydı normal kendi sancın gelip gelip gidiyor ya suni olursa çok sık oluyor diyorlar nefes almaya vakit olmuyor diyorlar
gayesblog Tubatgn suyunuz az olduğu için mi doktor suni sancı yapalım dedi ? Bir de suyunuzun az olduğunu öğrendiğinizde direk doğumamı aldı yoksa 1-2 gün gelmesini beklediniz mi?
gmz10 Zehrayenianne 1cm açıklık ile suni sancı verilerek doğum yaptım. Belli bir zamandan sonra sancılar sıklaşıyor zorlamaya başlıyor ama nefes alıp verme, çömelme ve bele masajla rahatlama sağlanıyor. Doğumdan sonra hiç bir şey kalmıyor, sonrası benim için çok rahat geçti.
Tubatgn Zehrayenianne Çok sık olmasa da vardı. Suni sancıda hemen şiddetlenen bir şey değil. Sonlara doğru şiddeti artıyor. Birde doğru yönetmek lazım.
GirlOnline gmz10 Bende Yarn yatışım olcak suni ile doğum başlayacak hiç açıklığım yok ilk doğumum suni sancı Nasıl Oluyor biraz detaylı anlatabilirmisin Çok dayanılmayacak bir şey mi Kimisi yerleri cırmaladm felan diyor bi gözüm korkmadı değil