Zeyson [silindi] bat 30 kaset test yaptım albi marka en üsttekini emin olmak için suyla denedim alttaki iki tanede idrarla yaptıklarım ☺️
-sumos- Zeyson hayırlı olsun canım bebeğin seninle inşaAllah kan testi yapıp bize de haber et merak ediyorum
momBg Bat 29 normalde ağrıdan duramazdım bir hafta önce başlardı şimdi hiç ağrı yok inşallah gebelik vardır ya🥹🥹 iki yıldır deniyoruz
Zeyson [silindi] kan verip emin olup öyle sevinmek istiyorum burda o kadar çok yalancı pozitif test gördümki ama benim bugüne kadar yaptığım hiç bi test pzoitif çıkmadı hep negatifti☺️
[silindi] Zeyson kaset testler doğru çıkarıyor genelde ama yine de sizin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın 🌸
sevgibeybi -sumos- bat bugün pazartesi silik çıktı, dün hiç çıkmadı. İkisi de prodoctor. Test yapmadan bekleyebilenlere de helal olsun maşallah 😃😃
Yaprakunallar Bat bugün,iki gün önce negatif ti auan batma tarzı sancım ve seffaf akıntım var aradada sıvı beyaz seklinde bekliyorum bakalım ne olacak
Cleanfamilygirl sevgibeybi deme ya ben sabah uyanıyorum yapmıycam diye işe giderken kendimi eczane önünde buluyorum 😂