[silindi] Ben az önce predictor early testi yaptım ve negatif sonuç aldım. Yaşadığım ağrı regl ağrısı demekki.. Siz de durumlar nedir? Benimki negatif ama dizinle beklemeye devam edeceğim inşallah siz güzel haberler alırsınız🙏🏻
Bilge-96 [silindi] benim de bat 1 Aralık 27-28’i gibi test yapmayı düşünüyorum. Siz biraz erken yapmışsınız sanki
-sumos- [silindi] kızlar öncelikle dualarımız kabul Olsun bugün ay olmazsa rabbimin daha iyi bildiği vardır diyip bende köşede beklemek istedim benim BAT 28 mide bulantım var anlamadım dün regl ağrısı hafiften vurdu bugün de oldu akşama doğru gitti göğüslerim sızım sızım sızlıyor anlamadım normalde de oluyordu ama genelde adete 1 hafta kala oluyordu mevsimsel geçişten de olabilir ama mide bulantısı beni feci rahatsız ediyor… Hayırlısı bakalım
Zeyson [silindi] bat 30 kaset test yaptım albi marka en üsttekini emin olmak için suyla denedim alttaki iki tanede idrarla yaptıklarım ☺️
[silindi] sadece1selda ovulasyon testi yapmadım ama doktora kontrole gittiğimde ayın 12siydi vajinal usg ile bakmıştı şuan bi yumurtlaman olmuş bu günleri değerlendir demişti bizde o zamanları da değerlendirmiştik
[silindi] Bilge-96 öyle mi yapmışım 😥 dayanamadım ya ben 2 ay ömce bebeğiöi kaybettim kürtaj oldum o yüzden içim çok acıyor o yüzden dayanamayıp yaptım
Bilge-96 [silindi] Allah sabır versin. Ben de benzer şeyler yaşadım çok iyi anlıyorum. Ama bana biraz erken gibi geldi. Yumurtlama gününden en az 11-12 gün sonra test yapılmalı. Çünkü döllenen yumurtanın rahme tutunması 6-7 gün tutunduktan sonra betahcg salgılamaya başlar. Yavaş yavaş artar değer idrarda çıkması falan biraz uzun mesele yani siz erkencisiniz gibi geldi bana
[silindi] Bilge-96 inşallah dediğiniz gibi olur erken yaptığım için negatif çıkmıştır inşallah, ay sonuna doğru beklemeye devam ediyorum o halde bir umut 😥
Yaprakunallar Benimde bat 28, iki aydır reglime yakın hep yalancı belirtler yaşadım bu ay hiçbir belirtim yok😂 sadece afedersiniz ama gaz var oda üşütüyorum ondandır geçen ayda oldu
Serya3 Yaprakunallar ay evt ya afedersin evde tüp gibiyim sürekli gazim var. Valla hava mi yutuyom acaba diye düşünüyorum ya başka ds bişeym yok😂
[silindi] -sumos- ben elemdim malesef dün adet oldum 🥺 beklediğim tarihten 5 gün önce oldum hatta 🥺 Ben önümüzdeki ay denemeye devam edeceğim, siz bu ay pozitif görürsünüz inşallah 🙏🏻
-sumos- [silindi] hayırlısı pes etmiyoruz moralleri düşürmüyoruz inşaAllah önümüzdeki ay güzel haber alırız senden canım
-sumos- Belemirrr bence pozitif veya negatif diye çıkar ama bende tam günümü bekliyorum daha önceleri olsam 6 gün kala yapıp sonucu öğreniyordum… Bu sefer ağırdan alıyorum