fatsfats-92 arkadaşlarımın gebelikleri hep prenses gibi geçti. Ben ilk trimester da yataktan çıkamadım. Bulantı, halsizlik.. inanılmaz bir koku hassasiyeti.. 6.-7. Haftaya kadar sürekli karın ağrısı, bağırsaklarımın düğümlenircesine ağrısı.. anlatılmaz yaşanır. Etrafımda benim gibi bu süreci yaşayan tek bi insan bile olmadığı için beni asla anlamadılar. Başlarda eşim, annem dahil herkes nazlandığımı düşündü ama sonra sonra durumun ciddiyetini anladılar. 12. Haftadan sonra rahatladım ama bulantım asla tam olarak geçmiş değil. 20. Haftamıza girdik hala haftanın her günü sabah bulantı ile uyanıyorum 😥 dalgalanma şeklinde devam ediyor. P.tesi salı çarş. Perş. Sadece sabahları bulanırken diğer günler tüm gün iştahsızlık ve bulantı devam.. 12. Haftadan itibaren bel ağrısı başladı yatakta bile zor dönüyorum bazı günler.. 2. Trimester çok güzel olcak falan diyorlardı o da yalan oldu benim için. Gebe kalmadan önce sağlıklı beslenirdim. Haftanın üç günü fitnessa giderdim ağırlık egzersizi yapardım. Hamileliğimde de aynen devam etmek hayalimdi. 😅 hayal oldu cidden.. hahaha 😂 Yine halime şükürler olsun çok zor hamile kaldım. Yeterki evladımı kucağıma sağ salim alayımda tüm bunlar geçecek 🥰💖