Ssemanur kader0101 merhabaa 16+2 haftalık şuan. 13. Haftada erkeğe benziyor dedi pazartesi gideceğiz kesin bilgi verecek doktorum. Doğum Mayıs başı gözüküyor. Alışveriş yaptınız mı yada nasıl giydirilmeli bebekler bilemiyorum Sakarya da yaşıyorum
Yarenkavakkaya yarenerdinc bende bugün 12+3 üm doktor erkek gibi dedi ne kadar doğrudur acaba çok heyecanlandım
Yarenkavakkaya Elifff2112 bende atmak istiyorum ama görsel ekle kısmına basınca yazılar çıkıyor sadece onu Nasil yapacağım
Ssemanur Elifff2112 sizin tahminimiz ne ben buraya 9 haftalıkken atmıştim burda ki hanımlar daerkek demisti
Elifff2112 Yarenkavakkaya oradan değilde 3 cizgi gibi olan yere tiklayip resim.yukle diceksiniz sonra cikan linki kopyalayıp buraya yapıştiricaksiniz
Mrv342 13+3 ten selamlar 26 mayısta ben de görünüyor 🥹 12+5 te doktor erkek gibi dedi ben de Eurofins fetal DNA verdim cinsiyet o zaman kesinleşir herhalde 🙏🏻 sağlıklı olsun da evlatlarımız kız erkek farketmez 🥹❣️
Miniginannesi2705 kader0101 merhaba 14+6 günlük hamileyim bende 16 Mayıs görünüyor doğumun uygulamada 🥰 dün öğrendim cinsiyeti erkekmis
Rumismom Miniginannesi2705 ay bende 14+6 haftalık hamileyim. 14+1 de cinsiyet öğrendik bizim de erkek 🥰 üçüncü oğlum geliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sizin kaçıncı bebiş