glyanki Haftada doktor erkek dedi fatal dna da erkek çıktı 💕 mayıs 8 görünüyor tam bugün 16. Haftadayım
Senast Merhaba, ben de 14+1 deyim. Fetal dna testi vermiştim onun sonucunda öğrendim cinsiyeti😇 bizim de 21 mayısa denk geliyor.
glyanki Turuncukadin 😊 doktorla ilgili diye düşünüyorum. İlk çocuğum kızdı aynı doktorum onu da bilmişti
Gizemnur1111 kader0101 bende 15+4 geçen hafta kız diye tahmin etmişti doktorumuz bi daha ki kontrol de netleşir bakalım
Moontomom Bizee 12 haftalıkken gittik erkek gibi görünüyor dedi fetal dna testinde kesinleşcek artık bugün 13 haftalık olduk doğum 30 mayıs görünüyor ama ben hazirana sarkar gibi hissediyorum
Smbemdy Biz 15+2 olduk 13 mayis dogum gorunuyor ama sezeryan olacagi icin nisan sonu olur dogum. Cinsiyetimiz erkek hem fetal dna testinde hem ultrasonda ogrendik.
Ebrueren kader0101 mayısın ilk haftası gözüyor bendede ama sanırım nisan ayının sonları olucak çünkü sezeryan olucak tam 40 hafta beklemiycez o yüzden nisan sonu oluyor bu arada 16 +3 üm
Glsmozn44 kader0101 aynı haftayız Allah izin verirse 13 haftayken kız dediler bakalım haftaya gideceğim değişmezse kızım olcak 🩷🩷♥️♥️🥰🥰
Kubraylvc 16+2 haftalığız sezeryan olduğumuz için 20/25 Nisan arası doğum tarıhımız bebişimizde 11.haftada erkeğe çok benziyor dedi 13.haftada net erkek dedi 💕
Ebrueren Kubraylvc 16+3 bendee sezeryan olucam benim tahminimcede nisan sonu doğum olur diye düşünüyorum 2. Gebelik ve aralarında az bir zaman var riskli olur diye bekletmez diye düşündüm 14 haftalıklende kıza benzetti doktor yarın netleşicek artık hayırlısı
Ssemanur kader0101 merhabaa 16+2 haftalık şuan. 13. Haftada erkeğe benziyor dedi pazartesi gideceğiz kesin bilgi verecek doktorum. Doğum Mayıs başı gözüküyor. Alışveriş yaptınız mı yada nasıl giydirilmeli bebekler bilemiyorum Sakarya da yaşıyorum
Yarenkavakkaya yarenerdinc bende bugün 12+3 üm doktor erkek gibi dedi ne kadar doğrudur acaba çok heyecanlandım