Gulsahmdn1 Teacherr masaAllah Adı ile Yunus Emre gibi hak yolunda cihad edenlerden olması duasıyla 🤍🤲🏻
Emel_11 dika teşekkür ederim uyum aramıyorum aslında zaten ailede aslan ve Muhammed var o yüzden yanına koymak istemedim uyuyor tabi ki, selim babamın adı bu yüzden ara ara düşünmüyor değilim selim ismi olmaz ise sadece Zeyd olacak ☺️
dika Emel_11 anladım kusura bakmayın o zaman babanızın adı olduğu için adıyla büyüsün ben sadece fikir amaçlı dedim sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
Emel_11 Gulsahmdn1 teşekkür ederim☺️selim babamın ismi belki koyarım tam karar vermedim ama zeyd kessin olacak ☺️ sizde inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz sağlıkla alın kucağınıza 💜
Gulsahmdn1 Emel_11 iki isimde çok güzel ve özel sizde inşaallah içinize sinen bir isimde karar kilarsiniz 🤍
Glsm-ktl1 Gulsahmdn1 Ahlas ismi çok güzel bi isim ben ilk bu ismi koymak istiyordum ama miraç ismine karar verdik
AyKizim Gulsahmdn1 Bana çok sevdiğim bir ablam.Yusuf yüzlü Hamza yürekli olsun diye dua et derdi.Yusuf Hamza olabilir.Aklıma geldi bi an.
Gulsahmdn1 AyKizim ne güzel bir dua okurken bile insanın kalbine işliyor 🤍 Allah razı olsun bende bu şekilde dua edeceğim 🤲🏻
iremhzl Gulsahmdn1 bizim ismimiz milhan hikayesi cok hosumuza gitti haram bin milhan birumaune olayi diye bakin cok bilinmiyor bize bi isaret gibi geldi koyduk bebegimizi bekliyoruz izleyin mutlaka
Emel_11 dika estağfurullah her hangi bir kusur yok, fikir içinde teşekkür ederim,aminn sizde sağlıkla alın kucığınıza 🌺
Gulsahmdn1 Canparee Adı ile sağlıklı bir ömrü olsun inşaallah 🫶🏻 yan yana çok duymadığım bir isim ama uyumu güzel olmuş 🤍
Canparee Gulsahmdn1 amin sağolun. Enes bin Malik ilk islama inanlardan peygamber efendimizin sırdaşı 🤍
Gulsahmdn1 Sazenin benim de aklımda kerem var ama bizim ailemizde bir tane var yanına bir isim daha eklemek isterim eğer olursa ☺️ Kerem Ali gibi
Gulsahmdn1 Cicekanne123 ailede herkes böyle güzel isimleri koymuş ondan şu an isim sorunu yaşıyorum aile içinde olmasın istiyorum ☺️ çok teşekkür ediyorum fikrinizi dile getirdiğiniz için 🤍
Cicekanne123 Gulsahmdn1 rica ederim ben çok seviyorum huzeyfe ismini ama doğuda yaşıyorum isimleri çok bozuyorlar diye koyamıyorum kime desem bu nasıl isim diyemiyorlar onun için Mahir koymayı düşünüyorum Allah nasip etsin inşallah Rabbim bizim sizin bütün annelerin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Melekyldz16 Gulsahmdn1 ilk oğlumun ismi Ömer asaf şimdi ikinci oğluma hamileyim nasip olursa Duhan Zeyd koycaz 🥰
Gulsahmdn1 Melekyldz16 masaAllah ilk oğlunuzun ismi de nasipse ikinci oğlunuzun ismi de çok güzel ve özel adları ile sağlıklı bir ömür yaşasınlar 🤍