Emsalk Merve171214 bağlatma varmış birde kestirme sanırım sizinki bağlatma değil mi ? Herangi bir ağrı oldu mu normal sezeryan ağrısının harici
Merve171214 Emsalk evet bağlatma kestirme hiç duymadım hayır hiçbir ağrım olmadı benim sezaryen sonrası da ağrım olmadı doğumlarım çok kolay oldu ekstra bi ağrı da olmadı bir sene oldu yaptıralı çok büyük rahatlık
Asya-asel Merve171214 doktora sormayı unuttum bende oradaki ebe yaştan bağlamazlar b nce dedi 28 yaş 4. Sezeryan olacak 1 düşük yaptım rabbim bu çocuklarıma ömür versin en net korunma bu çünkü o yüzden bağlatmak istiyorum devlete gidiyorum İnşallah bağlarlar ya
Merve171214 Asya-asel ben devlette 27 yaşında bağlattım 2.doğumumdu sıkıntı olmadı yaş 22 yaşında bile bağlatan var demişlerdi
Yaseminkayaa Bende bağlatacam bi sonraki cocuktan sonra, yaşım 33 diğer bebeği de 35 de kazansam 36 da bağlatırım
Emine-tuncfu Doğum olacak 30 yaş bende baglatcam 3. Gebeligimde bağlatmak istedim ama doktor onay vermedi erken doğum ve Bebek kalp atışı yok pişman olur birşey olursa demişti çok şükür bebeğim benimle yaşadı şuan 8 yaşında
Cihangir09 Prensesannesi123456 evet günah malesef benimde 3. Gebeliğim başka da çocuk düşünmüyorum ama baglatmayacagim dinen annenin sağlığını tehlikeye atan bir durum yoksa izin verilmiyor
Sabikhadji Prensesannesi123456 bızde Azerbaycanda 2cı bebege yasak 3cu bebekde ımza alıyolar kocasından ondan sonra yapılıyo
zge13 Prensesannesi123456 ben de bağlatmayı düşünüyorum 3. Çocuk 2. Sezeryan biri bana yumurtalılarını aldır komple kurtulursun adetten de dedi ama mümkün mü bilmiyorum