Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru O konuda ben çok şanslıyım heralde hiçbir hamilelik sorunu yaşamadım çok şükür umarım ilerleyen zamanlarda böyle devam eder 😁 Dip not : Benden çok eşim şanslı asla hamile gibi değilsin ve çok hareketlisin der sürekli 😂
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz 😂😂ben zayıfladım eşimde benimle zayıfladı koku hassasiyeti yaşadım yeni bitiyor. Garibim diyor yemeklerini özledim,ölü gibi geçirdim bulantı , hastane ve uyuma hayatım bu şekildeydi .. Maşallah 🧿 umarım böyle güzel geçer 🙏
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru 😂 Benim eniştem yaşamıştı aynı sorunu yemek yapmayı da bılmezdi garıban gıbı gezdı evın ıcınde 5 ay
Mavili1480 Nurpoyrz Çok az kalmış sağlıkla gelsin 💕 benimde yarın daha çok minik keseyi göreceğiz inşallah 🤲
Busedeveci Nurpoyrz 29+6 💙 birazdan görüşeceğiz oğlumla. Büyümüştür artık zaten çok hissediyorum sığamıyoruz bir yerlere ☺️
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru Merhaba 😁 herşey yolunda çok şükür anneler hisseder die boşuna dememişler Kızım olucak🌸
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağlıkla gelsin. Her şey yolunda olmasına da çok sevindim şükür 🙏 darısı bana inşallah 🙏