Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz evet aynısını arkadaşım hamile onunla gitmiştim ona da yaptılar bende baktım sadece 😂😂 çok saçma geldi ne için yaptılar anlamadım da 🤷♀️🤷♀️
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru Kalıbımızı çıkarıcaklar sanırım 😁 Cinsiyetimiz belli değil yarın kontrol var ultrasona inşallah öğrenebilirim çok merak ediyorum alışverişe de başlamadım daha hiçbir hazırlığım yok
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz birde cinsiyeti de söylemiyorlar değişik. Serum aldım hastenede sordum dedim cinsiyeti nedir acaba bana cinsiyet için mi geldin dedi şok olup çıktım 🤦🏼♀️
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru Şöyle söyleyim illaki her ülkenin sağlık sistemi farklıdır ama bana göre Türkiye’de daha iyi mesela ben 2 hafta önce kadar bi kaza yaşadım. Bacağım 2. Derece yandı beni hastanede 5 saat beklettiler hiçbir şey yapmadan en son bi krem verdiler gönderdiler. Yani ön müdahale bile olmadı.
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz kesinlikle her ülkenin farklı ama gözlemlediğim bir şey var burada olay az olduğu için tecrübeleride az bende başlamıştım burada gördüm gerçekten. Keşke gidebilseydim memleketime gidip orada doğum yapıp gelmek isterdim. Çok geçmiş olsun iyisiniz umarım şuanda 🙏
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru Teşekkür ederim şuan daha iyiyim. Dediğiniz gibi olabilir yurt dışında olaylar daha az gerçekten.
dika Nurpoyrz bizim de görüş günümüz en son 26 haftalık dı gittim doktorum 2 gün yatış verildi hastanede kalmayıp eve geldim doktoruma ne diyeceğimi de bilmiyorum şuan nasıl bebeğim kaç kilo bilgim yok 30+3 olduk
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏 cinsiyeti öğrenince yazar mısınız merak ettim bende 🥰
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru Merhaba 😁 herşey yolunda çok şükür anneler hisseder die boşuna dememişler Kızım olucak🌸
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz bende kız hissediyorum ama burada çoğu kişi ultrasyona bakıp erkek dedi sanırım ona takıldım erkek olarak kaldı şuan 😂😂
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru Allah ikisinin de duygusunu tattırsın hepimize ama ben kız hissediyorum dediğimde bana yakınlarım sen kendine yaver arıyorsun diyorlar 😁
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz amin 🙏 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ben zorlu bir hamilelik geçirdim tam geçmedi de o yüzden gözüm baya korktu rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ama ilkte elendim sanırım 😂😂
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru O konuda ben çok şanslıyım heralde hiçbir hamilelik sorunu yaşamadım çok şükür umarım ilerleyen zamanlarda böyle devam eder 😁 Dip not : Benden çok eşim şanslı asla hamile gibi değilsin ve çok hareketlisin der sürekli 😂
Gokcelog Yarın bizimde kontrol günümüz 40+3 üm 🤣 hala doğurma emaresi yok. İşin enteresan kısmı geçen sene 5 Aralık’da doğum yaptım 🤭 Oğlum 41+3 de gelmişti 😬 doğumdan sonra çok dikkat edin çoook 🙊
Ebru_ebru Aleyna_Yilmaz 😂😂ben zayıfladım eşimde benimle zayıfladı koku hassasiyeti yaşadım yeni bitiyor. Garibim diyor yemeklerini özledim,ölü gibi geçirdim bulantı , hastane ve uyuma hayatım bu şekildeydi .. Maşallah 🧿 umarım böyle güzel geçer 🙏
Aleyna_Yilmaz Ebru_ebru 😂 Benim eniştem yaşamıştı aynı sorunu yemek yapmayı da bılmezdi garıban gıbı gezdı evın ıcınde 5 ay