kubrayurek Amin inşallah sagol teşekkür ederim cnm seninde basın sagolsun canım öncelikle doktorun çok kırıcı benimde aynı sorundu ama ben detayliya kadar bilemedik detaylida öğrenince şok oldum doktor bana şekerin tansiyonun vardır onlar yaptı dedi ama hepsi temiz çıktı o sorun neden oldu bulunmadı ama ben çok zor dönemden geçtim doktorum bana tek dediği yaşaması mucize ama bekleyeceğiz belki sağlıkla dogar dedi ama 27 haftalıken aniden bebegin durumu kotu oldu dogum sonlanmasini uygun görüldü o an ağlıyordum doktorumun bana dediği tek şey aglama sen güçlü ol ki bebegin de güçlü olsun dedi üzülme dedi ama doğsun ona göre müdahale ederiz suan her an kalbi duracak diye beklemektense dışarıda müdahale edilir dedi ama doğdu 5 gün sonra kaybettim doktoruma gittim üzülme belki sağlıklı bebek değildi dedi hayırlısı böyle üzülme dedi sonra düşünüyormusun dedi bende korkuyorum istemiyorum dedim oda ben üst üste aynı sorunun olacagini sanmıyorum dedi ama sen kendini hazir hissedince konusalim dedim sonra istedim doktoruma gittim oda normal hersey korunmayi bırakabilirsin dedi bende ayni sorun olmaz demi dedim korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan dedim oda sanmıyorum dedi çünkü senle kaynaklı bi sorun değil bu durum dedi çok şükür şimdilik dikkatli gidiyoruz ekstra ilaç kullanmıyorum sadece progestan omega 3 damla kan hapı başkada yok bide benim doğumda plesanta ankaraya incelemeye gitti neden oldu diye ondanda temiz rapor geldi benim ama doktorum bit seyer olsun yüzde yüz aynı şeyi yaşarsın demedi suan muane oldum yeni 20+1 haftalık olduk doktorum çok dikkatli bakiyir detayliyi unutma yaptır mutlaka dedi bide peritaloji doktora sevk etti onla konuştum oda detayliyi cekinince yanıma gel bende ona göre bakayim dedi