Sevgilimmmmmmm 6 buçuk gibi yemek yedim çok yemedim de bilerek. 2 buçuk saat önce de bir çikolata bir tane tek cips yedim. Midem çok kötü berbat durumda. Uyutmuyor. Hem yanıyor hem bulanıyor aşırı şişkinlik var 😬
Neferut Sevgilimmmmmmm olur ye canım elma yatıştırıyor mideyi ben sürekli alıyorum yemesem gece uyuyamam 🥲
yasemin_yasin Hamilelikten önce de mide problemi yaşıyordum ilaçları bırakınca bende çok kötü oldum. Sabah uyanıyorum mide yanması yatıyorum mide yanması. Gaviscon içiyorum en tahammül edemediğim zamanlarda. Süt içiyorum
Neferut yasemin_yasin canım süt gaz yapıp daha çok ağrıtmıyor mu? Ben ilk içtiğimde iyi geliyor ama sonra onun da ağrısını çekiyorum. Zaten hamilelikten önce de mide rahatsızlığım vardı şimdi ilaç kullanamıyorum
Wish Sevgilimmmmmmm ben gaviskon ve lansor ile çözümünü bulmuştum… Yoksa dediğiniz gibi insanı mahvediyor
Sevgilimmmmmmm Eslem2112 bulantı nadiren oluyor. Bunu sorduktan sonra elma yedim afedersin onu da kustum🥺
Zuhal_Y Hazir gida yemissiniz o yapiyor cips cikolata vs . Beyaz ekmek yemeyin birde aksam yemegini sebze agirlikli ,salata ve ev yogurdu su ana kadar hic olmadim. Diger ogluma hamileyken dikkat etmiyordum ve cok yasadim