kirpapatyasii1 ReyHalVe21 amin amin kuzum 🥰 aman sağlıklı olsun da cinsiyetinin ne olduğu önemli değil ☺️ben her iki kızımda da 19. Ve 20 ncı haftalarda öğrenmiştim doktorlar bir türlü cinsiyet tahmini yapamıyorlardi😂 umarım seninki bu kadar uzun sürmez
ReyHalVe21 kirpapatyasii1 benim ikinci oğlumun özele gitmeme rağmen 22. Haftada öğrenmiştik cinsiyetini umarım dediğiniz gibi bu sefer hemen öğrenebiliriz
Tuceoz_3 kirpapatyasii1 Ay bide kızlar erken gelir derler 😂 38+3 benimkinde de belirti yok dönmüyorda kanala takılıyor içerde
kirpapatyasii1 Tuceoz_3 ayy o da yalan vallahi ….iki kızım da 40 haftalıkken geldi illallah etmiştim aşırı şişkinlikten 😅😅
kirpapatyasii1 Melikeninbebegi öyle oluyor gerçekten 🤭 Rabbim yardımcın olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰
Tuceoz_3 kirpapatyasii1 Valla yarın 39 haftalık olcam iki üç gündür tansiyonum oynuyor Sezeryan olcam büyük ihtimal bebek dönmüyormuş pek keyifçi hanımefendi doğsada yesem az 😂
Canan1991 kirpapatyasii1 22 haftalık olduk bu gün tam olarak Haziran veya temmuz doğumlu olacak daha var