Meryeli teşekkür ederim 😘🥰
Dini kız isim önerileri verir misiniz 🥰
Ben hamileliğimin başında kız olursa hafsa erkek olursa Hamza diye niyetlenmstm
senos- banada Beyza daha yakın ama kizimida kırmak istemiyorum. Daha 4 ayımız var belki degisr fikirleri bekliyoruz bakalım.
Hafsa02 ayyy maşAllah ne kadar güzel eğer bende Hafsa koyarsam çocuklarımız adaş olur ☺️ peki kızınızın ismine çevreden nasıl tepkiler geldi
Hafsa02 evet anlıyorum dediğimiz durumlarla bir nevi bende karşılaştım. Hamza ismini kayınpederim ilk duyduğunda hanzo der gibi ne biçim isim diye tepki göstermişti. 🤦🏻♀️
Tuliy5 sükürler olsun bilen birini buldum bu uygulamada Allah razi olsun canim
Leyya
Sümeyra
Maşide
Sude
Efnan
Bunlarda benim kızım için düşündüklerim
Gamze_gamze kızımın adı çok severek kullanıyoruz
Karacayim kızımın adı betül hafsa 🥰
aslihan41 bizim bütün sülale asla diyemeyiz ne kadar zor isim diye diye bizde başına betülü eklemiştik şimdi kimse betül demiyor herkes hafsa diyor öyle bir alıştılar ki ailemdeki tek hafsa benim miniğim
aslihan41 hazal
aslihan41 hazel benimde kızımın adı iz bırakarak sevilen kişi demek eski Türkçede. Hamza hazel uyumlu bence 😊 şimdi 2. Kızım geliyo asel düşünüyorum bakalım başka biley bulmazsak hazel - Asel uyumlu Buda 🥰
kaderakgun1 huyu davranışı nasıl sakin bir bebek mi
Karacayim Yok çok sinirli çok asi aynı babası ahshkdkdkd ama çok zeki çok ahlaklı bir çocuk 4 yaşına girecek Maşallah deyin
aslihan41 minel cennetteki inci tanesi demek isim verirken baya araştırmak gerekiyor ben aden düşünmüştüm fakat anlamını gördükten sonra vazgeçtim
Bnguuu_102 ayza kuranda gecmiyomus ben baktım