• isimler
  • Dini kız isim önerileri verir misiniz 🥰

senos- banada Beyza daha yakın ama kizimida kırmak istemiyorum. Daha 4 ayımız var belki degisr fikirleri bekliyoruz bakalım.

Hafsa02 ayyy maşAllah ne kadar güzel eğer bende Hafsa koyarsam çocuklarımız adaş olur ☺️ peki kızınızın ismine çevreden nasıl tepkiler geldi

aslihan41 genel beğenildi
    Hiç duymayan kişiler şaşırdı
    Eşim bnm uydurduğumu düşündü
    Bnde ac Biraz kitap oku ddm
    Genel olarak sevilen isimm yeni kuşak tarafından hiç bir kere siyer okumamış ve yaşlılar sevmedi onlar da sevmesede olur
    Biz efnan hafsa koyduk
    Eşim efnani istedi bnde kırmadm

Hafsa02 evet anlıyorum dediğimiz durumlarla bir nevi bende karşılaştım. Hamza ismini kayınpederim ilk duyduğunda hanzo der gibi ne biçim isim diye tepki göstermişti. 🤦🏻‍♀️

Leyya
        Sümeyra
        Maşide
        Sude
        Efnan
        Bunlarda benim kızım için düşündüklerim

aslihan41 bizim bütün sülale asla diyemeyiz ne kadar zor isim diye diye bizde başına betülü eklemiştik şimdi kimse betül demiyor herkes hafsa diyor öyle bir alıştılar ki ailemdeki tek hafsa benim miniğim

aslihan41 hazel benimde kızımın adı iz bırakarak sevilen kişi demek eski Türkçede. Hamza hazel uyumlu bence 😊 şimdi 2. Kızım geliyo asel düşünüyorum bakalım başka biley bulmazsak hazel - Asel uyumlu Buda 🥰

Karacayim Yok çok sinirli çok asi aynı babası ahshkdkdkd ama çok zeki çok ahlaklı bir çocuk 4 yaşına girecek Maşallah deyin

aslihan41 minel cennetteki inci tanesi demek isim verirken baya araştırmak gerekiyor ben aden düşünmüştüm fakat anlamını gördükten sonra vazgeçtim