Zeynepgmsbs61 gulcicek0 villan yatın katın olsa cıkardı onlara cıkıyor😏 bence hic bakmıyorlar kafalarına göre red yapıyorlar
Havvabektas Zeynepgmsbs61 benimde ilk başvurdum askıda yaziyordu şimdi girdim bunu yazıyor Evrak teslim Sosyal destek başvurunuzun değerlendirilme aşamasında olup SMS ile bilgi verilecektir
Zeynepgmsbs61 Havvabektas kacıncı haftada basvuru yaptınız ve kacıncı haftada yazdı acaba ben 20. Haftada basvuru yaptım askıda yazıyor suan 23 haftalığım
Zeyzeyy- Zeynepgmsbs61 benimde aynı şekilde yazıyor ama bugun kargodan mesaj geldi ibb yi aradım olumsuz olmuş değerlendirme dedi anlamadım hiçbşr şey
Zeynepgmsbs61 Zeyzeyy- neyse o zaman siz ses etmeyin demeyin birşey iptal olmasın ne güzel geliyor işte 😂😂
Zeynepgmsbs61 Havvabektas inşallah gelir🙏 aradınız mı bana askıda yazdı sınra evrak teslim yazdı diye belki kargoya cıkmıstır
canmyavrum Zeyzeyy- lidet kargoyu diye okumuştum hatta telefon no da yazmışlardı 02122243434 biri yazmıştı bnde ekran resmi almıştım bnde basvurdumda lazm olur diye. Yani ben aramadm bilmiyorum 🌸