Mucize19 Merhaba arkadaşlar Ayşe Behiye Savaş Alparslan doktora giden var mı? Yorumlarında herkes çok memnun gidip memnun kalan var mı acaba burada? Evim yakın ücretleri de çok uygun takipli olarak oraya başlamak niyetindeyim görüşlerinizi alabilir miyim? 🌼
Mikoosu Mucize19 evet ben gittim bir kere oradayken normalde antepteyim bence gayet ilgil ialaninda basairili doktor orda yasasaydım kesin ona giderdim
Atlassmomy Mucize19 doğum vs olduğunda başka hastanede gerçekleştiriyorsunuz diye duydum . Benimde evim çok yakın ama ben tercih etmedim çok güvenemedim açıkcası
Minnikpatates Mucize19 ben gittim kendısıne 350 tl zaten muayene ücreti detaylı herşeyi söyluyor anlatıyor gosterıyor 200 tl farkla renkli ultrasyonla bebegınıde gorebiliyorsun çankayada hrs hastanesınde dogum yaptırıyor 1500 dolar dogum fiyatı sezeryan normal fark etmiyor
Mucize19 Mikoosu ya öyle mi ben de doğuma kadar takipli oraya gideyim diyorum doğum da Allah kerim dedim. 😅
Mucize19 Atlassmomy neden güvenmedin canım bilgilendirirsen çok sevinirim. Çünkü benim için çok önemli ilk ve tek bebeğim olacak önceki bebeğim düştü bundan başka da tekrar olmayacak ondan dolayı bir de riskli gebeyim evime de yakın plesenta previa var ekstradan kalp ritim bozukluğu var uzak hastanelere de gidemiyorum şuan. Güvenilmeyecek bir durum olmuşsa vardır bir şey söylersen eğer mutlu Olurum
Atlassmomy Mucize19 bi arkadaşım o hekimden takipli olduğunu söyledi bana da tavsiye etti ama sonrasında sohpet ederken hiç Nst bağlamadığını söyledi bende bu durum tereddüt oldu yoksa başka bir durum gördüğümden tabi ki değil birde şöyle düşündüm herhangi bir sıkıntı olsa muhattap bulmak biraz zor olabilir klinik tarzında çünkü ama tabiki seni yanlış yönlendirmek istemem hekim ile ilgili bir memnuniyetsizlik duymadım ben bu sebeblerden dolayı tercih etmedim. Bende 8+3 günlük gebeyim keçiören medicalparkı tercih ettim
Mucize19 Atlassmomy şuan gittiğin hastane ücretleri ne peki. Nst bağlamaması saçma Bi gidecem bunu da sorayım kendisine bağlıyor musunuz nasıl oluyor VS doğum zamanı diye.
Mucize19 Atlassmomy 20 +4 olduk biz yolu yarıladık artık tek bir yere bağlı kalmam lazım ama işte çok kararsızım.
Mucize19 Atlassmomy bir arkadaşım koru hastanesi doğum paketi almış ama nasip bilkent şehir hastanesine acil e gitmiş doğurmuş doğum paketim de yandı diyor yani son dk nerede doğum yapacağın hiç belli olmuyor. Gebelik zehielenmesinden dolayı 34 haftalıkken doğum yaptı geçen hafta. Ben de dedim en azından tek yere yakın yere güvenilir olan bir yerde takipli olayım doğum anı her hastane acilden zaten mecbur alıyor diye düşündüm. Bilemedim valla bende ay
Atlassmomy Mucize19 Tabi yine bi git bir görüş o güveni almakta önemli belki sana o güveni sağlar canım🥰
Atlassmomy Mucize19 Bende doğum paketi aldım medicalparktan ilk muayeneyi 1515₺ oldum doğum paketinide 65 bine aldım bakalım hayırlısı insan biraz tereddüt ediyor ama ilgi alaka şuanlık güzel gidiyor inşallah memnun kalırım 😊
Atlassmomy Mucize19 Buarada Ayşe hanımında anlaşmalı hastanesi Koruymuş diye duydum arkadaşımda doğumu orada gerçekleştirmiş. Ayşe hanımın muayene ücreti nedir buarada
Mucize19 Atlassmomy inşallah sonuna kadar memnun kalırsın canım. Aynen bi gideyim o güveni alırsam nst yi de sorayım ona göre hareket edeyim. Doğum ücretini de sormuş muydun doktora.
Mucize19 Atlassmomy ben de bilmiyorum ben de onu sormuştum sana canım aynı anda sormuşuz birbirimize. Koru da olduğunu bilmiyordum gidince öğrenecem ücretini eğer uygun gelirse şartlarda uyarsa tabi. Ben yine doğum ücretini yazarım sana cnm gidip öğrenince ama gidip öğrenen varsa yazarsa şuan ilgilenmiş oluruz önceden 🥰
Atlassmomy Mucize19 Sağ ol canım ben de sana bişey sormak istiyorum🤗 Ben ankarada öncesinde ankarada ikamet etmediğimden bilmiyorum pursaklarda sağlık ocakları gebe takip yapıyormu aşı vs için arıyorlarmı birde tetanoz aşısı olmuşmuydun acaba
Mucize19 Atlassmomy tetanoz aşısı vurulmadım kararsızım açıkcası. Pursaklar da oturmuyorum KuzeyAnkara da oturuyorum canım. Boşanıp 27 Eylül de geldim buraya o yüzden burda hala ikameti değilim sağlık ocağına ama kaydımı aldırdım e nabızdan fakat kimse sağlık ocağında arayan olmadı. Geldiğim yerde şehir dışı başka bir şehirdi orda ilk gebeliğimde çok aradılar sağlık müdürlüğü bile aramıştı bebek düştü dedim ikinci gebeliğim bu bunda da hiç arayan olmadı ne burdan ne oradan tuhaf geldi bana da normalde aramaları lazım.