ezgickm Medusa_ bende arkadaşım için sipariş verdim cuma gelecek o marka merakımdan soruyorum inşallah gebesindir❤️
Liimon Medusa_ hayır asla vermez üç sene denedim. silik varsa sonraki günler teke düşerse kimyasaldır.
Medusa_ Liimon canım banada hiç silik olmamıştı bu markada ama sonuç negatif çıktı kimyasalsa bile bu kadar çabuk düşebilir mi ki hemen 1 saat sonra kan verdim
Medusa_ Elif-ada- bilmiyorum ki hiç negatif çıktı benim kan sonucum çok güvenmiştim bu markaya eşime de hevesle söyledim hemen çok üzüldüm
Elif-ada- Medusa_ Hayırlısı olsun cnm ama gerçekten şaşırdım talep çok diye bu markayidami batirmaya basladilar acaba sahtesini çıkararak inşallah en kısa sürede Rabbim nasip etsin
_Mother_ Medusa_ şu yalancı pozitifler insanı aşırı sinir ediyor yaa en kısa zamanda güzel haberlerle inşallah normalde güvenilir test oysa
Ayselcanpolat Medusa_ internetten alınanlar sorunlu çıkabiliyormuş..ben hep eczaneden aldım..kuruma çizgisi bile çıkmıyordu.. prodoctor ve comfort güvenilir olanlar.. hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşaAllah..
ezgickm Ayselcanpolat bizde arkadaşıma aldık internetten 4 tane sanırım bari iki tane deneyerek yapsın aynı anda😥
Ayselcanpolat ezgickm olabilir ama hepsi kötü çıkacak diye bişey yok..belki arkadaşınızın aldıkları iyidir..