ayguntugce mihraninannesi55 ben hiç farklı bir doktora gitmedim açıkçası tam bir bilgim yok ama sanırım öyle
sudame Nisbaral sancı çektiğin odada iki kişi yanında durabiliyor fakat doğuma girebiliyor mu bilmiyorum. Fotoğrafçı ve süsleme için broşür veriyorlar. Fotoğrafçı giriyorsa eş de girer diye düşünüyorum
meryemesra Nisbaral bilemiyorum sormadım, lâkin içerisi yeterince ebe, doktor, hemşire vs dolu oluyor zaten, o ortamda eşim olsun istemezdim 🌼
akidesekeri sudame doğumda yanınızda birinin alınması için hastanenin anne ve bebek dostu olması lazım. Eğer hastane gerekli olan kriterleri karşılamıyor ise alınmıyor
sudame akidesekeri Pendik Medipol anne ve bebek dostu hastaneyiz demişlerdi odaları gezdirirken bir dahaki gidişimde soracağım eşimin girip giremeyeceğini
akidesekeri sudame ufak bir tavsiye gebelik okuluna gitmediyseniz mutlaka gidin. Son derse eşleri de alıyorlar. Doğum sürecini anlatıyorlar. Az buçuk bilgi sahibi oluyorlar. Hem sizin içinde iyi olur. Endişeniz kaygınız varsa onu da azaltmış olursunuz
Esratulu Merhabalar gebeleiğimin çok başındayım şu an 8 haftalık doğru düzgün bi takibe giremedim sıkıntılı geçiyor birazcıkda medipol hastanesinin kadın doğumu hakkında öneri verir misiniz? 🥰