ikincibebegimiistiyorum nurismommy Bu arada benim de sol kasığımda bir ağrı var. Başka bir belirtim yok.
ikincibebegimiistiyorum nurismommy Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın. Bugün gelmediyse bence kanda çıkabilir. Bir de geç döllenme diye bir şeyden bahsediyolar. Belki de öyle bir şeydir.
nurismommy ikincibebegimiistiyorum evet bende ondan şüphelendim açıkçası umarım yarın güzel sonuçlar alırım:)
Eslem2112 Mucizem-58 yerleşme çok hafif canım lekelenirsin peceteyle silince gelir açık bir kahve sekklinde ama herkeste aynısı olur mu onu bilmiyorum
Eslem2112 ikincibebegimiistiyorum benim battan baya sonra olmuştu canım geç döllenmeydi bide erken duydum üç haftalıkken öğrendim altı yedi haftalıkken lekelenmeye başladım
ikincibebegimiistiyorum Eslem2112 Aa o zaman ümit var demektir. Bu geç döllenmeyi de çok duyuyorum. Kırmızıya dönmez de kesilirse lekelenmem test için biraz beklesem mi acaba?
Eslem2112 ikincibebegimiistiyorum bekle bence cnm benim negatif olan test sonra poziti oldu bir hafta araya
Eslem2112 ikincibebegimiistiyorum yok önce yapmıştım cnm lekelenmm olduğunda ağladığımi hatırlıyorum bebeğimi kaybettim galiba die aglamistim da eşim sakinlestirip hastaneye götürdü çok deildi ama ilk cocugunda öyle bişey yaşamadığım. İçin biraz garipti
ikincibebegimiistiyorum Dilekylmaz Aaa harika, çok sevindim adına. Peki ağrın kasıklarında mı peki? Başka bir belirtin var mı?
Dilekylmaz ikincibebegimiistiyorum evet kasıklarda dün bugün damla şekline kahverengi leke başka da belirtim yok
ikincibebegimiistiyorum Dilekylmaz Belirtilerimiz aynı demek. Bugün de bekleyeceğim. Böyle devam ederse artık dayanamayıp yarın test yapıcam sanırım.
ikincibebegimiistiyorum Eslem2112 Aa varsa çıkar yani o zaman. Daha yeni tutunmaya çalışıyor, evde yaptığımız testlerde çıkmaz diye düşünmüştüm. Yarını bekleyeyim diyodum ama yorumundan sonra bekleyebilir miyim bilmiyorum. Ben en iyisi gidip eczaneden bir test alayım :)
Eslem2112 ikincibebegimiistiyorum canım düşün benim yerleşme kanamasından önce yaptım iki tane koyu çizgi öyle silikte deil
ikincibebegimiistiyorum Eslem2112 Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben testi aldım ama sabah erken yapmaya karar verdim. Hala biraz kahverengi şekilde az az geliyor. Yapınca hemen yazarım buradan.