Caglacolak5237 Merve034 ay inşallah baş gelişe döner sizin hiç ihtimal yok mu? Vajinal doğum doğum anında zor ama sonrası daha kolay. Sezaryen de doğumu kolay sonrası zor
Merve034 Caglacolak5237 yani ilk gebelik diye 39 a kadar bekliyoruz bir ihtimal diye ama zor galiba 🥲 Hayırlısı böyleymiş diyorum ama dualarınız için çok teşekkür ederim 💐💐😊😊
Caglacolak5237 Zuhal_Y benimde 25 den beri vajina uyuşması yürürken acı var. Akşam üzerinden beri de sağ bacakta ve bel boşluğunda ağrı var gelip giden. İnşallah zamanında gelsin bebekler
kedidirokedi Caglacolak5237 bende de aynısı olmuştu yalancı sancı değilmiş magnezyum eksikliğinden dedi benimde 2. Gebeliğim ilkinde hiç yaşamadım 19.haftadan beri şiddetli bel bacak ağrım vardı karnımdan dolayı olabileceğini söyledi çokta büyük değil aslında ama yoruyorum kendimi dinlenemiyorum yeterince
isiksinem45 kedidirokedi Bende 29+4 haftalıgim 2 gün önce adet olmuşum gibi bir ağrı oldu akşam resmen öldüm öldüm didildim bacaklarım karnım aşırı ağrıdı yalancı sancı bumu oluyor aceba ilk gebeligim olduğu için bilmiyorum
Caglacolak5237 Zeyzeyy- evet Nst de sancı çıktı devlette takipliyim. Yatış verdi şuan. Doğumum başlar diye ödüm koptu ama iyiyim çok şükür
Feykuz Caglacolak5237 çok geçmiş olsun bende 33 haftalığım ama bebek önden gidiyor dendi doktora göre 35 haftalık bir bebek Sat’a göre 33 ama yalancı sancılarım başladı benimde bir haftadır şuan bile var yani 😢 ikinci gebeliğim benimde belden vuruyor aklım çıkıyor doğum olacak diye ama bebek ilerde bide onu düşünüyorum randevu zamanimada 2 hafta var bende gidip görünmeyi düşünüyorum randevu alıp
Caglacolak5237 Feykuz inşallah biraz daha durur en güzel zamanda gelsin sağlıkla kucağınıza alın bol bol dinlenin ❤️
sacmalamakizim Caglacolak5237 Aynısı başıma evvelsi gün gece geldi, sağ belime vuruyor düzenli şekilde, ama acı değil böyle tatlı bir acı sanki, o günde çok yorulmuştum ona bağladım, uyudum dinlendim geçmişti benimki.
Caglacolak5237 sacmalamakizim aynısı benimde ağrı. İnşallah zamanında doğar bebekler sağlıkla kucağımıza alırız ❤️
Nuraaaay11 Caglacolak5237 belinden karnına yayılan bi sancı olması gerekiyormuş ayrıca dogum sancısı geldiğinde karnın önce sert sonra o sancıyla karnın yumuşuyormuş karnına dokhnarak takip et ebem gecen gün öyle dedi bende her sancı geldiğinde hastaneye koştuğum için bu şekilde ayırt edebilirsin doğum sancını dedi
Caglacolak5237 Nuraaaay11 yatiş verdiler sancım var biraz karnıma yayılmıyor ama belimi baya ağrıtıyor