Lala02 25 ekimde adet oldum 2 aydır evliyim deniyorum henüz bişey yok. Bu ayda bulanma, koku hasasiyeti, bel ağrısı falan var bekliyorum 25 kasımı🥲 normalda adetden öncede böyle olduğum için ayırt edemiyorum.
De25 Birmelegingunlugu yani simdi hamile kaldığımızda adetin ilk günü mü yoksa sayılıyor yoksa gelwcwk olan adet günü mü acaba
igvescarim MNesemm ben adete 8 gün kala bu markayla öğrenip kan vermiştim 39 çıkmıştı ama kimyasalla sonuçlandı bence güzel bir marka
Sevgiiss maviskokiz oğlumda çatlamadan sonra 9. Günü silik çizgi görmüştüm kan verdim 31 çıkmıştı. Çıkabilir ama 12 13. Günler netleşir
Sevgiiss maviskokiz normalde belim hiç ağrıtmazdı benim o gün akşama kadar belim ağrıtmıştı o yüzden test yapmıştım
Elifalkha Valla benim bat 9 Kasım hala bekliyorum bugün test verdim yarın çıkar bazı testler az silik gosteriyor bazılarında hiç çıkmıyor neye inanacağıma sasiridim
zehranur0113 2418 yok cnm şu an bir belirtim de yok ama arda çok nadir sağ kasığımda gerilem ve batma oluyor bilmiyorum artık
kalorisizpatates 2418 bat 3 Aralık şurda bekleyeyim 18-19 yumurtlama 20 çatlama gördüm bir umut bekliyorum❤️🩹
momBg Saat 04:33 bu saate mide yanmasından uyandım gebelik varmıdır bilmiyorum bat 29 yada yediklerimden mi oldu gerçe normal de hiç midem yanmaz bu kadar erken mide yanması olur mu belirti🙈🙈🙈