Mzgnylmz tarcinnnn24 idrarda yanma enfeksiyon belirtisi dıye biliyorum,enfeksiyon olunca iştah falan olmuyor ama inşallah sizin için güzel şeylerin belirtisidir
tarcinnnn24 Mzgnylmz bu yanma oldu ve geçti çok şükür 😇 ayaklarım aşırııı üşüyor vücudum da aşırı sıcak anlayamadım ya cidden var etkileşimde vücut yada yok stres yapıyorum 😂
Mzgnylmz tarcinnnn24 vücudundan bi değişklik varsa hissedersin zaten en iyi sen tanırsın hadi hayırlısı Birsey olursa yaz burdan yşne
2418 Ucrumrnn ben ilk gebeliğim de adet günüm de kan verdim 1.20 çıktı yani negatif sonra 6 gün geçti 67 çıktı yani hamileydim geç döllenmeydi 🥲🥲bekle bekle 🤲🏻🥹
omerimaskim Bat 28, sık sık kasık ağrısı yaşıyorum ama bence gebelik değil başka bi problem var gibi geliyo.. internetten gebelik testi sipariş ettim tahmini teslim pazartesi gösteriyor 3-4 gün sonra test yapcam 😭
Ucrumrnn omerimaskim benim 15 20 gün önce başladı kasık bel ağrısı daha var bi değişik ama anlamadım kan negatif çıktı 1 hafta kala olurdu regl ağrım geçerdi ama bukez geçmiyor
Afifeelif 2418 benim de aynı bat.. bakalım, farklı bir belirti yok har ay olduğu gibi hissediyorum ama Rabbim herşeye kadir umarım güzel haberler alırız😍🕊️
Ucrumrnn 2418 bende önceden yani geçen ayda bile verdiğimde küçüktür işareti var aynı değerde hep belliki yine yok yükselmez bu
Gull98 MNesemm Canım bende bat a 5 gün kala test yapmıştım ve silik cizgi çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptım yine silikti sonra kan versim ve sonuç pozitif şu an 17 haftalık olduk testi tekrar yap derim ümidini kaybetbe 🥰
2418 MNesemm yaa şiddetli baş ağrım var ama bu 2 aydır falan tabi yeni değil Ama bugün kasık ağrım var arada bir göğüs hassasiyeti oluyor ama saniyelik hemen geçiyor
MNesemm 2418 cnm ben hamileliyi nerden anlarim biliyomusun 2 gebeliyimdede hiç belirtim yoktu ikisindede haberim uoktu takı karninda 3 aylık olanakadar oğlum 3 aya girmiş benim hala haberim yok tabi tesadüfen öğrendim 3 istiyoruz bakalm tabi her hamilelik bir olmaz ama işte benim biyetler agrimayacak ben öyle anliyom 😆😆💯