Ogretmen 2418 inşallah canım. Hepimiz için güzel haberler alalım 🤗 bugün dayanamazsam test yaparım ama 😁
2418 Pamiramsi testte birşey göremedim canım şiddetli baş ağrısı bende de var dayanamıyorum ama inşallah hamilesindir
2418 Hifaakim inşallah hayırlısı ile kolaylıkla rabbim nasip etsin benim sideetli baş ağrım var onun haricinde belirti yok
Ogretmen 2418 beklemek çok zor yaa. Test sipariş etmiştim pazartesi gelecek yazıyodu bugün teslim edilebilirmiş. Edilirse yaparım heralde, gelmezse beklerim 😁
Hifaakim 2418 benmki belirti mi bilmiyorum hastalıktan şüphelenmeye başkadm artık kist enfeksiyon birde folik asit de kullanmıyorum ondan olanilir mi acaba
dsevgi 2418 tam olarak aynısıyım 😂 bat 28 iki aydır deniyoruz. Belirti yok olsa ne olur onu da bilemiyorum 😃
Adel2025 MNesemm bende de öyle çıkmıştı, 1 hafta sonra tekrar yaptım testi ve pozitif çıktı çok şükür inşaAllah sizde de öyle olur 💕
De25 Birmelegingunlugu yani simdi hamile kaldığımızda adetin ilk günü mü yoksa sayılıyor yoksa gelwcwk olan adet günü mü acaba
ezoocum Pamiramsi sanki çok silik var gibi ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama sanki görüyorum ben eve çok dikkatli bakmak lazım gibi ama hakkında hayırlısı olsun canım
Pamiramsi ezoocum akşam yeniden yaptım ve böyle çıktı inşallah sabah dahada koyu olur doktora gideceğim direk ![](