Starkmama21 Guzelanne56 evet tabiki doktor sonuçta ama işte insanın içi rahat etmiyor aspirin kullanırsın dedi bende tamam dedim
Masal1234_ Tekici dupaston iki şekilde kullanılıyor birincisi adet düzensizliği yaşayanları düzene sokup adet olmaları için veriliyor ikinci kullanım ise bebeğin tutunması için lekelenme ve düşük öyküsü olanlarda progesteron düşüklüğü olanlarda tedbir amaçlı kullanımı olan bir ilaç
Rumeysacosarr Hasret18ayaz canım aspirin kanama yapmıyor değil mi bazıları coraspin kanama yapıyor ilk haftalarda diyorlar
1905yy Guzelanne56 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde kızımın 13+2 de kalbi durdu ve devam eden birkaç anomalisi varmış büyük haftalı olduğu için genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdım ve pıhtılaşmam çıktı malesef gebe kalınca iğne ve aspirin kullanacağım. Vücut genelde sağlıksız gebelikleri bir şekilde sonlandırıyor Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸
Guzelanne56 1905yy çok üzüldüm Allah uzun ömürlü hayırlı evlatlar versın yıyecek ekmegı ne kadarsa o oluyor, ilk bebegımı dogurdum bı sekılde çok da sağlıklıydı doğumdan 2.5 ay sonra vefat etti. rıskı neyse o oluyor ınanın
1905yy Guzelanne56 gerçekten çok üzüldüm 😔 Allahım yüreğine ferahlık versin cennette seni bekleyen bir evladın olduğu için çok şanslısın şanslıyız☺