Srp53 Guzelanne56 erken haftalarda da oluyor 16-17 haftalarda da bildiğim kadarıyla. 20li haftalarda oluyor mudur hiç denk gelmedim. Bebek zarar görecek olsaydı farklı bir alternatif sunardı muhakkak hangi doktor tehlikeye atar kı fakat içiniz rahat etmiyorsa birkaç doktordan daha görüş alabilirsiniz. Sizin de başınız sağ olsun bu arada ☹️
Guzelanne56 Srp53 Allah razı olsun sızınde, 3 farklı doktordan görüş aldım açıkçası 3. De zarar vermez dıyor sonuçta onlar tecrubelı ınsanlar çok haklısınız❤️
Turuncukadin Guzelanne56 çok geçmiş olsun benim bebeğimin kalbi 14. Haftada durmuş 17 haftalık diye gitmiştim. Kan pıhtılaşma testi yaptırmadım çünkü ne kadar doktora gittiysem hepsi de gerek yok dedi ilk üç düşük normal diyoruz dediler. 8-9 haftalıkken olunca pıhtılaşma olur genelde dediler ben de yaptırmadım test. Şimdi 13+4 oldu inşallah sorunsuz sağlıklı şekilde ilerler dua eder dua beklerim💞
Guzelanne56 Turuncukadin Çok teşekkür ederim geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarla yerini doldursun inşallah yani ben 23. haftaya kadar ilaçsız ilerledim demek ki ben de pıhtılaşma yok ben gereksiz panik yapıyorum aspirini keseceğiz ama korkuyorum kesmeye bu yüzden kendimi de riske atmak istemiyorum teşekkür ederim tekrardan❤️
Rabiaykttt 3 defa kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaptım ilki 6 haftalıktı diğerleri 8 haftalıktı, şuan 4.gebeliğim kan sulandırıcı iğne+ coraspirin+ duphaston kullanıyorum 13+5 haftadayım sorunsuz ilerliyor şükürler olsun
Guzelanne56 Rabiaykttt başınız sağ olsun çok üzüldüm sanırım pıhtılaşmadan dolayı gebelik kayıpları 12. haftadan önce oluyor Allah sağlıklı sıhhatli evlatlarla yer doldursun
Rabiaykttt @Guzelanne56 Allah razı olsun evet 3 düşükten sonra araştırdığımız da pıhtılaşma kaynaklı olduğunu öğrendik amin inşallah 🤲🏻 sizinde gönlünüze göre versin
Ebruaydn Guzelanne56 Bend evir bebegımı 8 haftalıkken kaybettim sonra test yaptırdım genetik çünkü bizde annemde teyzemde kuzenlerimde bendedir çıktı oğluma 2020 senesinde iğne kullandım suanda kızıma hamıleyım 36 haftalık hala ığne kullanıyorum test yapmadan bazı doktorlar tedbir amaçlı kullandıryorşar sizde sağlıkla alırsınız inşallaj kucağınıza 🙏☺️
Guzelanne56 Ebruaydn Allah razı olsun bende pıhtılaşma varmı yok mu bılmıyorum açıkçası gebelık kaybım yok çok şükür benım kaybım doğum sonrası 2.5 ay sonra oldu. aspirini Kesıcem 5-6 güne ondan endıselıyım bıraz
Hasret18ayaz Guzelanne56 merhaba 1 sağlıklı doğumum var oğlum 2 buçuk yaşında oğlumdan sonra 2 kimyasal 1 düşük 2 kürtajim var kürtajdan sonra genetik testleri yaptiramadan supriz bir şekilde hamile kaldım şuan tedbir amaçlı hem iğne hem corasprin kullanıyorum 7+4 olucaz birazdan ilk düşüğüm kaç haftalıkti bilmiyorum ilk kurtajim 5+5 di ikinci kurtajim 8+3 du
Guzelanne56 Hasret18ayaz gecmıs olsun Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı dogum varsa genelde pıhtılaşma degıl derler bebekte olan sorundan kaynaklı derler, yinede çok üzücü bu durum Allah bı daha yasatmasın
Rumeysacosarr Hasret18ayaz canım aspirin kanama yapmıyor değil mi bazıları coraspin kanama yapıyor ilk haftalarda diyorlar
Meleklerim5 Guzelanne56 6+3 de durdu kalbi kan pıhtılaşması az riskli grubundayım. Şuan ikinci gebeliğimdeyim oksapar ve coraspin kullanıyorum doğuma kadar kullanacağız dedi doktorum.
Guzelanne56 Meleklerim5 gecmıs olsun demekkı pıhtılaşma varsa 12 haftadan önce kayıpla sonuçlanıyor malesef
Ebruaydn Guzelanne56 ne demek yardımcı olabildiysem ☺️ ilk haftalarda kayıp olunca genelde yapıyorlar bu testı sizinki ilerleyen haftalarda olunca yapılmamıştır önlem amaçlı hapta kullandırıyorlar
Hasret18ayaz Guzelanne56 doktor olabileceğini söylüyor ama bilemiyorum gebeliğin suanki seyride pıhtılaşmayı gosteriyor iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Starkmama21 Guzelanne56 ilk gebeliğim 6 haftalıkken ikinci gebeliğim 11+2’ken üçüncü 6 7 haftaleken olmuştu şimdi çok şükür 22+4 günlük olduk 🥹💐
Guzelanne56 Starkmama21 ay kıyamam😔 çok üzücü gerçekten çok zor demekkı pıhtılaşmada bebek kaybı malesef ilk 12 hafta gerçekleşıyor keşke böyle olmasaydı Rabbım uzun ömür versın suankı bebegınıze. Benım gebelık kaybım çok şükür olmadı hıc doğum yaptım 2.5 ay sonra kaybettım oğlumu farklı bu sebepten. Şimdi tekrar beklıyorum bebek en ufak bısey korkutuyor acıkcası
Guzelanne56 Ebruaydn benım hıc gebelık kaybım doğum kaybım yok ınsallah da olmaz. Benım oğlum doğumdan 2.5 ay sonra hastalanıp vefat ettı çok farklı bi sebepten😞 Açıkçası ilaca başlamayı da ben sordum doktora başla demıstı umarım kesınce sorun olmaz Allah razı olsun❤️