32.haftaya geldim bebeğin kilosu 1850 normal mi sizde durumlar nasıl? Doğuma yaklaşiyorum 2 küsürat bekliyordum az gibi geldi

bengonca normal dedi çevremdekiler formdakiler vs hep bu haftada daha yüksek olur dediler ondan kaynaklı süphe düşürdüler kilosu bu kadarmıs dediğimde de azmıs gibi tepkiler aldım

Asdfg2113 bende 32. Haftadayım kilosu 1900 dedi doktorum 30. Haftada 1600dü 200 gram alıyorlarmış 2 Haftada bir

Asdfg2113 gayet normal bizde de aksi bi durum var ve çok endişeliyim 32 haftada kontrole gittim geçen hafta 2640 gram biraz iri bebek dendi genetik bi durummuş herkesin birbirinden farklı bu irilik de bana anormal geliyor ve endişelendiriyor bel ağrıları da cabası canınızı sıkmayın şimdiden sonra hızla artmaya başlayacak kilosu

Asli98- insallah 2 hafta sonra tekrsr çağırdı baklım insanların konusmaları bu zamanda çok etkiliyor oyüzden şüpheye düşüyorum ister istemez

asliselin anladım maşallah bebişinize 🧿 zaten zayıf bir insandım bende hep 46 kiloyla hamile kaldım genetik olabılır evet

Asdfg2113 genetik kesinlikle ben 2680 gr doğmuşum ama eşim 4 üstü doğmuş doktor direkt doğum kilolarımızı sordu eşime çekmiş hiç kafaya takmayın ben biraz minik ama sağlıklı bi bebekmişim sağlığı oldukça hiç önemli değil 💗

Asdfg2113 ya Allah aşkına forumdaki ev kadınlarına mı güveniyordunuz doktora mı🤗🤗 sağlıkla gelsin kuzunuz miss gibi kilosu var. Ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam et. Doktorun kilosu az demiş olsaydı kaşar peyniri badem muz kabak çekirdeği ye bol bol derdim ama doktorun böyle bişe dememiş. Rahat ol yüreğini ferahlat

Asdfg2113 bende 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim ama kilosu az olsaydı söylerdi doktorumuz aman boşverin herkes her şeyi çok biliyor 😂 sağlıklı olsunlar da kim ne söylerse söylesin 😊

Asli98-

Asdfg2113 bana da 30. Hafta da 1650 dedi doktorum. Gayet kilosu ideal dedi. 32 yani 4 gün sonra bir daha gideceğim iki küsur olmuştur diye düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar da. Doktor aksini söylemediği müddetçe siz dışardan söyleyen insanlara kulak asmayın derim.