32.haftaya geldim bebeğin kilosu 1850 normal mi sizde durumlar nasıl? Doğuma yaklaşiyorum 2 küsürat bekliyordum az gibi geldi
Bebek kilosu
bengonca normal dedi çevremdekiler formdakiler vs hep bu haftada daha yüksek olur dediler ondan kaynaklı süphe düşürdüler kilosu bu kadarmıs dediğimde de azmıs gibi tepkiler aldım
Asdfg2113 doktorunuz az olsa kilosu az der bence bebeklerinizin kilosunu kimseyle karşılaştırmayın
Asdfg2113 gayet normal bizde de aksi bi durum var ve çok endişeliyim 32 haftada kontrole gittim geçen hafta 2640 gram biraz iri bebek dendi genetik bi durummuş herkesin birbirinden farklı bu irilik de bana anormal geliyor ve endişelendiriyor bel ağrıları da cabası canınızı sıkmayın şimdiden sonra hızla artmaya başlayacak kilosu
Asli98- insallah 2 hafta sonra tekrsr çağırdı baklım insanların konusmaları bu zamanda çok etkiliyor oyüzden şüpheye düşüyorum ister istemez
asliselin anladım maşallah bebişinize 🧿 zaten zayıf bir insandım bende hep 46 kiloyla hamile kaldım genetik olabılır evet
Asdfg2113 genetik kesinlikle ben 2680 gr doğmuşum ama eşim 4 üstü doğmuş doktor direkt doğum kilolarımızı sordu eşime çekmiş hiç kafaya takmayın ben biraz minik ama sağlıklı bi bebekmişim sağlığı oldukça hiç önemli değil 💗
Asdfg2113 ya Allah aşkına forumdaki ev kadınlarına mı güveniyordunuz doktora mı🤗🤗 sağlıkla gelsin kuzunuz miss gibi kilosu var. Ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam et. Doktorun kilosu az demiş olsaydı kaşar peyniri badem muz kabak çekirdeği ye bol bol derdim ama doktorun böyle bişe dememiş. Rahat ol yüreğini ferahlat
bengonca teşekkürler ☺️