aaydingulsahhh elanurrerarslann-44 yaa hangi şehir ay aynı günler de kim varsa hep arkadaş olasım var … oğlumu 2016 da doğurmuştum o zaman sosyal anne diye bir uygulama vardı 17 ağustosta oğlumla aynı gün doğan 4 bebek vardı uygulamada .. arkadaş olmuştuk o gün bugün hala arkadaşız yine öyle olsun isterim @aaydingulsahhh bu benim insta adresim dilerseniz heyecanımızı beraber yaşayabiliriz 🫶🏻
elanurrerarslann-44 aaydingulsahhh bursa şehir hastanesinde olucam bende sana kontrole gel dediler mi dogum öncesi her hafta
cananbarankocak aaydingulsahhh hayırlı olsun bu arada gününüz belli olmuş 🥰 sağ salim kavuşun inşallah bebeğinize benim normal olacak ama bakalım ne zaman gelir 😊 37+3 teyim
aaydingulsahhh elanurrerarslann-44 işte bu hafta 36 da idim 4 aralığa sezaryen için gün verdi haftaya gel.. daha gelmeye gerek var mı ki dedim gel dedi haftaya bir daha kontrole gidip sonra doğum için 4 ünde gidicwm Allah izin verirse
Minik1tirtil aaydingulsahhh bende 35+1 im haftaya gideceğim 36+1 olurum inşallah o zaman gün verirler mi acaba
elanurrerarslann-44 aaydingulsahhh banada gel dedi ama Haftaya çarşamba gibi bi giderim heralde ama çok zorlanıyorum artık ya taşıyamıyorum annem memleketten gelecek olmasa şimdi dogurmak isterim o kadar artık yoruldum ya
aaydingulsahhh Minik1tirtil benim 36+4 idi verdi sana da verir bir sonraki hafta gel dediğinde 37 olacaksın zaten verir gününü diye düşünüyorum
aaydingulsahhh elanurrerarslann-44 bende tükendim Allah yardımcımız olsun valla karnım iyice düştü batıyor heryerim şişti etleri ödemden sızlıyor kemiklerim ağrıyor çıtırdıyor. Yemek yerken kaşığı kavradığım parmaklarımın kemikleri öyle ağrıyor ki o parmaklarım kaşık tutarken hemen uyuşuyor. Psikolojim alt üst zaten artık
bera777 aaydingulsahhh ultrasondaki boya guvenmeyin. Bende 42 cm bekliyordum 48 cm doğdu.kilosuda iyi zaten masallah
aaydingulsahhh bera777 bende dedim aklıma geldi acaba yanılıyormu diye diğer iki çocuğum 38 de 51 cm doğdu şimdi diyorum 2 haftada 43 den 50 lere çıkamaz gibi geliyor. Derdim 50 değil de ne kadar gelişebilir ki daha diye düşünüyorum