Nur0653 aaydingulsahhh doğumdan sonra bilgi verir misin bende merak ediyorum 9 Aralık ta bnm doğumum var süreç nasıl işliyor
aaydingulsahhh Nur0653 instagram kullanıyorsan yaz oradan da oradan yazayım sana gelişmeleri @aaydingulsahhh
Deniz4848 Sağlıkla doğsun inşallah 😇 Çok kilolu olması da iyi bir şey değil ben 36 da doğum yaptım 3300 gram 50 cm bebeğimin günlerce her yerini deldiler şeker baktılar iri diye
Minik1tirtil aaydingulsahhh evet canım bende etliğe gidiyorum bizde 35 haftalığız bakalım bize ne zaman gün verecekler
_mavii_ aaydingulsahhh bence ölçümler gayet iyi, benim de o haftada aşağı yukarı böyleydi, içini rahat tut, ben bebeklerin gelişiminin ruh halimizden bile etkilendiğini düşünüyorum
aaydingulsahhh _mavii_ olabilir mümkün de şu bebek haberleri moral mi bıraktı dün karşıma çıktı yoğunbakımdaki bebeğin yanaklarına parmaklarını batırarak sıkıyor . Sıkarken gamzesi olsun diyor tavrım nasıl ağlıyor. Bebek yoğunbakımından korkar olduk
_mavii_ aaydingulsahhh öyle tabii ama bir de şöyle bir avantaj var ki son zamanlardaki olaylardan sonra herkes daha bi dikkatli, o yüzden bu bir avantaj olabilir
aaydingulsahhh elanurrerarslann-44 yaa hangi şehir ay aynı günler de kim varsa hep arkadaş olasım var … oğlumu 2016 da doğurmuştum o zaman sosyal anne diye bir uygulama vardı 17 ağustosta oğlumla aynı gün doğan 4 bebek vardı uygulamada .. arkadaş olmuştuk o gün bugün hala arkadaşız yine öyle olsun isterim @aaydingulsahhh bu benim insta adresim dilerseniz heyecanımızı beraber yaşayabiliriz 🫶🏻
cananbarankocak aaydingulsahhh hayırlı olsun bu arada gününüz belli olmuş 🥰 sağ salim kavuşun inşallah bebeğinize benim normal olacak ama bakalım ne zaman gelir 😊 37+3 teyim