Aylaa123 aaydingulsahhh 36. Haftada benimde 2950 idi kilosun boyu 45 cm di 39+3 te doğum yaptım 50 cm 3350 doğdu
aaydingulsahhh Aylaa123 kilo azlığından küveze alırsalar diye ödüm kopuyor malum ortalık da ki haberler
Mervealya1992 aaydingulsahhh yoo bebeğin kılosu cok iyi bn ilk bebemde 36da 3000 kg idi 38de tam 3500 doğdu son haftalarda 200 250 grm alıyor senınde ole olsa 3500 dpguyor
Aylaa123 aaydingulsahhh 2 kilo üstü bebekler kilo azlığından küveze alınmaz eğer bebekte enfeksiyon solunum güçlüğü vs gibi sıkıntılar yoksa
aaydingulsahhh Neferut yaa ne güzel heyecan korku iyice bastı gün alınca iş ciddiye bindi öbür türlü belirsizlik inde günler geçip gidiyordu 🤕
Aylaa123 aaydingulsahhh hayır girmiyor annem yeni doğan hemsiresi kız kardeşim ebe kilodan kaynaklı küveze almıyolar
Neferut aaydingulsahhh ben daha çok mutluyum. oğlumun canı sağ olsun ama çok yoruldum hamilelik yordu. Yanımda olması daha iyi olacak benim için 🫠
aaydingulsahhh Neferut benide yordundiyorum ki karnımda bana dert olacağına çıksın herkese dert olsun🤣
cavusdamla58 aaydingulsahhh ayy hayırlı olsun benimde 3aralık doğum 36+5im şuan nerde yapıcaksın doğumu canım
aaydingulsahhh cavusdamla58 ne iyi olurdu birbirimizi ziyaret ederdik 😄@aaydingulsahh insandan takip at da süreçte birbirimize bilgi alışverişi yaparız