av0kado Kızlar selam.. Tranfer sürecine başladık inşallah herşey güzel gider ve sonuç güzel sağlıklı hayırlı olur 🤲🏻🌺 Bana dua edermisiniz emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alırız inşallah rabbimin izniyle 🤲🏻🥲
Fatma_4224 av0kado rabbim gönlünüze göre versin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın bende transferimin 6. Gunundeyim banada dua eder misiniz 💕
av0kado Cglayamn inşallah 🤲🏻 transfer hazırlık aşamasındayım 2 ay rahim dinleme yapıldı bugün femaraya başladım
av0kado mrp2023 bende bugün adetin 2. Günü bugün değerler iyi geldi başladık Allah’ın izniyle inşallah herşey gönlümüzce olur 🤲🏻🌺
Cglayamn av0kado hadi bakalım hayırlısı Allahım isteyen herkese gönlünce nasip etsin kimseyi sıkıntıda koymasın 🤲 ben de estrofem ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum haftaya Salı kontrolüm var bakalım
av0kado Fatma_4224 Rabbim inşallah pozitif sonuçla sonuçlandırsın 🤲🏻 sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 isteyen herkesin kucağını doldursun Allahım 🌺🌼
Fatma_4224 Cglayamn benimde haftaya salı kontrolüm var kaçıncı gun embiryosu transfer edildi acaba süreç nasıl gidiyor
Cglayamn Fatma_4224 aa aynı gün :) daha transfer olmadım bi hafta kullandım bu ikinci haftam ikinci hafta da da hem estrofem hem kan sulandırıcı
Fatma_4224 Cglayamn anladım canımm benim transferim oldu beta hcgye bakılacak salı günü bende estrofem oksapar ve progestan fitil kullanıyorum
Fatma_4224 Cglayamn amin canımm rabbim bu yola giren bütün anne adaylarının emeklerini boşa çıkarmasın kalbimizdekini gönlümüzdekini bizlere hayırlı eylesin 💖
Cglayamn av0kado adetin 2. Ya da 3 günü diye biliyorum canım ben benim 2.günümde muayene ye gittim akşamına da başladım ilaçlara