Malatya44 Henüz 5+4günlüktü. Demekki nasip degilmiş. En çokta kürtaj olmadıgıma seviniyorum. Çünkü kürtaj olunca en az 3ay bekleyin diyo doktorlar. Rabbim inşallah tekrardan nasip eder 😥
Seherr Malatya44 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kanaman mı oldu ilk başta lekelen me mi bende önceki gün pembe leke geldi doktora gittim bişey yok dedi bugünde hafif kahverengi leke geldi progestan kullanıyorum ama korkuyorum :(
Eda0509 Malatya44 Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bende 2 düşük yaptım. Seni anlıyorum 😕 inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar. Sağsaglim kucağına alırsın bebeğini 💜
Zeyna0607 Malatya44 Geçmiş olsun kardeşim Allah tekrardan yaşatmasın inşallah sağlıklı bir evladın olur üzülme
Eda0509 Seherr kahverengi lekeden çok korkma. Önemli olan kırmızı kana dönüşmemesi canım. Bol bol dinlen. Ayaklarının altına yastık koyup uzan. Ağır iş yapma. Rabbim sağsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Stres yapma
Berfincik21 Seherr kuzum peogestan cok etkili bir ikaç altan fitil gibi alırsab bebeişin kesesini kalınlaştırıyor ve düşüpün olmasını engelliyor
Kumru82 Seherr Canım progestanı fitil olarak kullan benimde kahve leke aynı gece acile gittim fitil olarak kullanırsam daha etikili olur dedi ve bol su iç benim aynı gece kesildi
Kumral60 Malatya44 Gecmis olsun canm sakin üzülme bende ilk gebeligimde dusuk yaptim senin gbi kurtaj istemedim kanama ile 3 gun surdu adet oldum ve tekrar kaldim simdi 36 haftaligim.
halimeaydinnn Malatya44 cok gecmis olsun kuzum Rabbim tez zamanda yerini doldursun insallh canm bnm bende iki dusuk yaptm suan hamileyim cok sukur ama dusuk tehlikem oldugu icin igne kullanyorum.sen neden kurtaj olmadin cnm
Malatya44 halimeaydinnn sağol canım. Benimki çok küçüktü parça şeklinde aynı günde düşürdüm doktor dedi haftaya olsaydı zorlanırdın kürtaj olurdun.
asilsmom Malatya44 benimde kendi kendine düşmüştü ilk gebeligimde.. ertesi ay hemen hamile kaldım çok şükür şuan 29. Haftalıgız❤️🙏🏽Üzülme cnm nasip degilmiş Allah vakti gelince nasip edecektir🤲🏼
Deletedmom429 Malatya44 oyyyy kuzuummmmm benimmm skma canını sakın tekrardan yeniden deneyecgz insallah yiyecgi ekmegi yokmus bizimde saglikli bebislermz olup.kucaklarimza alacagiz🙏🌸
Pszge Bende iki düşük yaptım ikincisini aralıkta yaptım zor bir durum ikiside kürtaj oldu çok etkilendim düşük yaptığım gün hoppymom o sildim hatta sonra toparlandım tekrar yükledim güzel hamilelikleri doğumları okudukça tekrar heyecanlanıyorum 🧿
Busracetin Malatya44 daha yeni haberini almiştik canim , her şey Allahtan inşallah en yakin zamanda hayirli sağlikli bir gebelik nasip olur canim 🎀
Merveee1 Malatya44 sizi hatırladım sanırım test yapmaya gidecektiniz kaynananız misafirleriniz gelmişti gidememiştiniz . Geçmiş olsun nasıl düşük oldu kürtaj olmadıysanız
Malatya44 Merveee1 sağol canım. Adet kanaması gibi oldu aynı günde parça şeklinde düşürdüm çok küçüktü benimki cnm.
Mhomhomho Malatya44 çok geçmiş olsun😌 Allah bi daha yaşatmasın böyle bi acı.inşallah hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın🌸
Sonnuryilmaz Malatya44 kimyasal gebeliktir canım benim de geçen ay öyle olmuştu 5+4 tü adet olur gibi altı gün sürdü. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı daha yüksekmiş inşallah bize de nasip eder rabbim üzülme 😊