_moom atlasinannesi_ benim 2 gün önce gösteriyor. Normalde günümden önce adet olurum o yüzden mi acaba
_moom atlasinannesi_ canım ben korunmayı bıraktıktan sonra hep 20 günde bi regl oldum anormal mi sence bu durum
Cnsmv _moom ne zaman bıraktınız korunmayı ? Bend bıraktım 2 ay erken adet oldum hatta geçen ay 6gün öncesi oldum. Çok şükür bu ay gebeyim
_moom Cnsmv yaa hayırlı olsun💖 4. Ay bu ay 3 aydır 5-3-4 gün hep erken oldum. Bu ayda erken olacağıma 2 gün geciktim
_moom Cnsmv test ile yapmadım hiç. Programa göre ayın 4 ü yumurtlama günüm. Ayın3 ünde ilişki oldu varsa o tutmuştur sadece bu ay cok değerlendiremedik
Cnsmv _moom bende adet takviminden takip ediyordum uygulamadan.son iki ay hiç uyuşmadı adetime göre yumurtlama günlerim uygulamada. Erken oldugum için hep kaçırmış oldum. Bu ay adet olursanız ovulasyon testine başlayın
_moom Cnsmv şuan kasıklarım çok ağrıyor arada bir gögüslerim sızlıyor. Hem adet olacakmışım gibi his var hemde hamileyim gibi🤣
_moom Cnsmv benim bu ay sadece 3ü ve 11i ilişki oldu korunmasız. Acaba 11 inde mi tuttu bilemiyorum. 3 ünde olsa kasit testte çıkmazmıydı 17 kasımda yaptım kaset
Ygmr2706 Bat 22 olmadım ama erken gebelik testi negatifti 6 gün kala ve aşırı istahliyim bas dönmem var
_moom Cnsmv iş nedeniyle çok yoğun eşim o yüzden test sipariş ettim. Testte çıkarsa geçte olsa gider kan veririm umarım vardır. Hala ağrım var