Kadriye_47 Minikprensinannesiiiii merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah birsey sorucam kaçıncı sezeryanın benim 3. Olacak bugün doktor 2 haftada bir kontrole gel dedi kasıyor bebeğim kendini öyle durumda acile git eski sezeryanlı olduğun için incelme olabilir dedi
Minikprensinannesiiiii Kadriye_47 2. Sezeryanım oldu canım bende de incelme başlamış çok incelmiş dedi doktor ondan aldılar bekletmeden
Mrs_Demir Miniklerinannesiyim devlet hastanesi benim ilk doğumumda umuttepe eğitim ve araştırmada olmuştu bu doğumumda nasipse kocaeli şehir hastanesinde olucak
Hka_hilal Mrs_Demir sezaryen günümü aldım, son 14 ama zaman geçmiyor sanki 😄 bugün biraz fazla ağrım oldu 🥲
Seda_2516 defneaslanmom iremarsln37 iremarsln37 sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde 2. Doğum olcak 73 gün gösteriyor uygulama 🥰 acaba devlet hastanesinde ilki sezeryan olunca 2.de mi zorunlu sezeryan bir bilginiz var mı
Mert23 Son 22 ama sezeryan son on gibi düşünüyorum pazartesi anestezi için gidecem kan tahlillerim yapıldı