Minikprensinannesiiiii Kadriye_47 2. Sezeryanım oldu canım bende de incelme başlamış çok incelmiş dedi doktor ondan aldılar bekletmeden
Hka_hilal Mrs_Demir sezaryen günümü aldım, son 14 ama zaman geçmiyor sanki 😄 bugün biraz fazla ağrım oldu 🥲
Seda_2516 defneaslanmom iremarsln37 iremarsln37 sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde 2. Doğum olcak 73 gün gösteriyor uygulama 🥰 acaba devlet hastanesinde ilki sezeryan olunca 2.de mi zorunlu sezeryan bir bilginiz var mı
Mert23 Son 22 ama sezeryan son on gibi düşünüyorum pazartesi anestezi için gidecem kan tahlillerim yapıldı
Gamzeeadnx Hbyildiz benim tam 4 yıl olacak kızım 2021 ocak şimdi oğlum 2024 inşallah. Daha sık yapmak istedim aralarını 2 düşük oldu 2 yıl falan olacaktı aralarında nasip bu zamanmış ama 2. Sezeryan için 1 yıl yeterli diye biliyorum
Eluskonunannesi Biannelik benimde son 7 🥰 normal beklediğimiz için sayı az ya da çok olabilir tabi 😁 sizin sezaryen mi normal mi?
TUMES Biannelik bnm son 26 olması lazm ama durmayacak gibi geceden sırtımda agrılar başladı sızlar sekılde sırt bel toplanıyorda sureklı bakalım ne olur yarın kontrol var Aralık 5 kadar kalsa iiyi olacak ama nasıp tam 36 haftalığız