xJade Mrs_Demir Bizim son 34 gün kaldı ama devlette sezaryen günü almak için illa olumsuz bir durum olması gerekiyor değil mi ? Yani normal doğurmak zorundayım. 🥹
Mrs_Demir xJade ben devlette olucam ama benimkide zorunlu ilk gebeliğim sezeryan oldu günüm geçmişti çatım müsait değildi o yüzden sezeryana alınmıştı
SeverBurcu xJade evet ama oluyorsa normal doğur iki doğumu da yaşamış biri olarak söylüyorum Sezaryan kolay temiz ama sonra sıkıntı oluyor kilo vermek bağırsak problemleri kesilen yerde hissizlik vs
Minikprensinannesiiiii Mrs_Demir bugün yada yarın kavuşacaz oğlumla inşallah 36. Haftaya yeni girdim sancılarım geçmiyor eski sezeryan dikişim çok incelmiş patlama riski var iç kanama felan olabilir o yüzden bugün yada sabah alacaz dedi doktor şuan nst bekliyorum
Kadriye_47 Minikprensinannesiiiii merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah birsey sorucam kaçıncı sezeryanın benim 3. Olacak bugün doktor 2 haftada bir kontrole gel dedi kasıyor bebeğim kendini öyle durumda acile git eski sezeryanlı olduğun için incelme olabilir dedi
isiksinem45 mervedmrcn Benimde uygulama göre son 73 kavuşmamıza sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri
dorugun_annesi1 Mrs_Demir uygulamaya göre 19 görünüyor ama normal beklediğimiz için bebeğimiz ne zaman gelir bilemiyoruz🥰
Gulnarty dorugun_annesi1 merhaba saglikla alin kucaginiza bende son 87 gun normal dogum olucak ilk cocugum kiz bekliyorum korku varmi? Nasil hazirlandiniz doguma lutfen banada moral verirmisiniz
Minnaksever Mrs_Demir doktorum 39u bekleriz dediği için son 75 ben de ikinci kızıma kavuşacağım Allah nasip ederse 😍