1Papatya__ CeylanAk çok geçmiş olsun gerçekten de öyle son zamanlarda hastalanmak çok kötü oluyor. Umarım iyileşiriz hemen ve tekrar olmayız doğuma çok az kaldı çünkü
ruveyda_34 1Papatya__ bende daha yeni iyilestim ama doktora gittigimde bisey yapmadilar zorla serum taktirdim ama fayda vermedi bol bol mandalina portakal yedim vitamin yapicak seyler yemeye calistim bebekte halsiz dusmesin diye o sira az hareket ediyordu doktor normal oldugunu soylemisti 2 hafta cektim hastaligi ve gecti sonunda🥹gecmis olsun sizede
susam_18 1Papatya__ benimde 3. Yoruldum valla 😅 dün kontroldeydim bebeğe birşey olmaz çok çok çok kötü değilseniz. En kısa zamanda iyileşiriz inşallah🤲🏻
Bengs Merhaba size bir şey danışmak istiyorum.Ben 36+3 deyim.Bebğimde sıvı birikmesi çıktı.Sınırdaymış şu an.Acaba benimle aynı sorunu yaşayan var mıdır?Çok endişeliyim
Cicek7- 34+4 deyim burun tıkanıklığı ve öksürük var, doktorlar hiç bişey yapmıyor maalesef, kadın doğum doktoru “Grintuss” bitkisel öksürük şurubu verdi onu kullanamaya başladım. Sizlerde doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz rahatlatıyor.
GamzeeeYigittt Bende olmuştum bol boş limonlu sirkeli salatalar yapıp yedim ıhlamur kaynattım bol baharatlı zencefil zerdeçal karabiber bal falan koydum içine bir de parol içtim öyle atlattım
Bengs 1Papatya__ 6.ayımdayken bir anda oldu evet.Sonrasında düştü oranı.Bu aralar yine olmaya başladı.36. Haftamdayım
1Papatya__ susam_18 bu arada sizde bebek toplanıyor mu? Toplandığı zaman inanılmaz rahatsız oluyorum.
1Papatya__ susam_18 aaa kötü bişey değil diymi bilmiyordum. Ben bebek yer değişiyor sanıyordum. Olduğu zaman geriliyorum sanki boğazımı sıkıyolar gibi hissediyorum :(( dün çok oldu. Umarım bugün o kadar olmaz
Begleyna 1Papatya__ bende o haftalarda gribe yakalandım. Burnuma ve kulağıma birer Damla udi hindi yağı damlattım 2 güne etki etmişti. Birde sürekli sıcak suya limon sıkıp içtim. Kendimi sıcak tutup terlemeye çalıştım o şekilde atlattım. Hamilelikte gerçekten çok zor oluyor hasta olmak. İnşallah sizde en kısa sürede atlatırsınız
Herazeus 1Papatya__ bende 34 haftalık oldum iki doz ciger geliştirici vuruldum kasılmalarım ve karında sertleşmem fazlalaşdı ayaga kalkinca alttarafda baskı hissediyorum gunundan once gelicek gibi bakalım hayırlısı olsun
Dileeekk Tam 36 haftalık olduk an itibariyle bir haftadır öksürük krizi burun tıkanıklığı yaşıyorum ve sanırım tansiyonumu da etkiliyor grip tansiyonum sınırlara çıkıyor ballı süt limonlu sıcak su mandalina tüketiyorum atlatmaya çalışıyorum doğuma da az kaldı zor geçiyor ve ıhlamur da içmiştim limonlu doktoruma sorduğum da bitkisel içecekler önermiyorum daha içme dedi bol sıvı tüket dedi bugün acile gittim antibiyotik yazdı ama tedirgin olduğum için almadım