Bebekmommy Serpilinumudu bu hafta olayını bana maalesef ki instagramdan yazdığım bir doktor söyledi “adetinize göre hesapladığımda 5 haftalık olmalı ama sizin beta değerinize göre geride kalmış betanız düşük. Muayene olmanız lazım bugüne randevu verelim mi?” Cümleleri yüzünden oldu. Kendi doktorum gayet iyi normal demişti hatta 10 gün sonra gel keseye bakalım demişti 24ü için yani ama doktor araştırayım yinede derken bu instagramdaki doktorun cümleleri beni mahvetti stres anlamında yerimden kalkamıyorum bildiğin. Zaten endişeliydim iyice beni endişeye soktu.
kedimiyavdedi Bebekmommy bende sizinle aynı durumdayım. Son adet tarihim 11 Ekim. İlk olarak 16 kasımda test yaptım 35 çıktı sonra 18 inde yaptırdığımda 89.2 idi. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Bende pek üstüne düşmüyorum geç döllenme olabilir her şeyin hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Serpilinumudu Bebekmommy yok bazı doktorlara kalsa her betası düşük olanda sıkıntı var ama öyle değil düzenli artış olunca zaten bı daha beta bakmayı bırakıyorlar geç dollenme olabilir sonuçta sizin keseniz hangi haftayla uyumlu çıkacak o önemli çoğu gebenin adet tarihi ile ilk keseyi gördüğü hafta uyuşmaz zaten streste yapmayın gebelikte en büyük düşman stres
Elif_0660 Bebekmommy hamilelik var belli eğer artış olmasaydı dış gebelik sayılırdı ama büyük ihtimalle geç döllenme olmuş sizinki, arkadasımında aynı sizin gibi geç döllenme olmuştu adet tarihiyle tutmuyordu
Ftmnrutlu Bebekmommy haftaya göre betaya bakmayın bence. Ben de 70le öğrendim ilk 6.haftada sadece keseyi gördük 7de bebeği. Gittiğimde doktor yumurtlamamın 5 gün geç olduğunu söyledi senin de onunla alakalıdır büyük ihtimalle
Cihangir09 Bebekmommy dediğim gibi geç döllenme olmuştur yani son adete göre 5 haftalık sayılırsınız ama geç döllenme olduğu için daha küçüktür stres yapmayın
Bebekmommy Beta verdim bugün düşmüş betam 183,50 bu ne demek gebelik sonlandı mı? 18inde 285,60dı 20si bugün 183,50