Hayelllerhayatttlar M-g2118 yok galiba bende araştırmıştım ama yılarım doktoru Google de yorumları filan okursanız sizdr anlrsınız ben iyi ki yolum ona düştüm diyrpjm
Bussradm M-g2118 merhaba bende Ataşehir avicenna da Mustafa Türkmen’e gidiyorum çok memnunum takibinden,kibarlığından tamamen sizin fikirlerinize önem veren bir doktor ve istediğiniz an ulaşabiliyorsunuz akşam 10 kadar hastane de randevu sorunum hiç olmuyor istediğim an gidebiliyorum tavsiye ederim
danla2711 Bussradm bende ilk başta mustafa türkmene gidiyordum memnundum ama yeterli cevabı ben sormadan alamıyordum sonra bana bebeğimin çok aşşağıya yerleştiğini ve kanamam olmamasına rağmen düşük riskim olduğunu söyledi progestan verdi kullanmaya başladım ve başka bir doktora daha görünmek istedim 2 farklı doktora daha gittim ikiside öyle birşeyin olmadığını bebeğimin olması gereken yerde olduğunu söyledi şuan başka bir doktora takipliyim ilacı aldığım için ve rahmim güçlensin diye doktorum devam ettirdi bitince vermedi gerek yok dedi yani yanlış teşhis yüzünden üzüldüm inşallah sizin için iyi bir doktordur
Hnfcls Hayelllerhayatttlar benzmi alem drogos mu acaba bende orada sezaryan olmuştum doktorum özeldi orayla anlasmaliydi şuan devlete geçti bende doktor ve hastane arayisindayjm eski doktoruma da gidiyorum ilk defa gittim ama çok uzak bana sultanbeyli devlet hastanesinde ben tuzladayim doktorunuzu daha detaylı bilgi verebilirmisiniz
Hayelllerhayatttlar Hnfcls doktorum kartalda darabos tıp merkezinde doğum yaptığı hastaneler farklı kozyatagı centrel hospital kartalda besmelem hastanesi ve bi hastane daha vardı
Yogurtlupilav M-g2118 ilk dığumumu Parvana Seyidova ike yaptım, şimdi Ataşehir acıbadem e geçti. Çok memnun kaldım. Şimdi memorial ataşehirde ebru sinem torlak a gidiyorum memnunum.
Cems01 M-g2118 koşuyolu medipol hastanesi Evrim Bostancı Ergen, kesinlikle tavsiyedir. 1 hafta önce doğum yaptım, işinin ehli bir doktor
SeverBurcu M-g2118 tabiki ben başlarda gittim Tuğba hanıma çok memnun kaldım şimdi Zeynep kamilde rakipteyim riskli gebelik riskli doğum o yüzden orda doğum yapacam Allah nasip ederse
Angel_07 M-g2118 tatlım şuan 1500 civarı ama donanımlı iyi doktor Göztepe medicalpark daha pahalı kalabalık ve doktor olarak sayılı kişiler kaldı bn öneririm
Angel_07 danla2711 aynen orası yeni alındığı için diğer medicalparklara göre dha uygun butik hastane bn Maltepe ve bu şubesini sevdim Göztepe MedicalPark çok kalabalık ve donanımsız oldu
danla2711 Angel_07 valla bana çok pahalı geldi muayenesiz kan tahlili 3 binse muayeneyi düşünemiyorum🤣 medar daha iyiydi arada vitamin serum bağlatıyorduk ucuza