Angel_07 Merhabalar 32 haftalık hamileyim erkek anneleri olarak hangi isimleri düşünüyorsunuz ?? Biz eşimle Barlas 💙ismini duyduk anlamı Türk kökenli olması ismin ağırlığı hoşumuza gitti sizce nasıl sizin bebişin isimleri nedir🥰🧿👼🏻
Merve-metin Angel_07 yarın tam 27+0 olacak oğlum olacak Barlas koyacaz kulağa hem çok hoş geliyor hemde anlamı da güzel 💙 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
Duruu3 Angel_07 ilk oğlumun ismi Selçuk Aras İkinci oğlumu bekliyorum Allah izin verirse ASİL HAN karar verdim eşime kalsa doğumdan sonra bulcak ben buldum gene oda beğendi ahshshsh🧿❤️🤣
Fatmaacylnn Angel_07 Burak ismini düşündük ama başına ya da sonuna miraç ismini de koysak mı karar veremedik 🥰
Mavili1480 Angel_07 Oğlumun ismi aras tekrar bir oğlum olursa yağız ismi ve ege ismi hoşuma gidiyor ☺ barlasta çok hoş bir isim beğeniyorum 🥰
Angel_07 Fatmaacylnn İkili isim bende düşündüm eşim istemedi tek olsun dedi ama bizde gizli göbek ismi koyulur kimliğe işlemeyen bakalım….valla erkek ismi daha zormuş 😂
Angel_07 Mavili1480 Ege ismini bnde seviyorum hatta bir ara Barlas Ege koymayı düşündüm ama eşim tek isim olsun herkes farklı seslenmesin dedi bakalımm🙈😂
Fatmaacylnn Angel_07 ikili isim sanki daha hoş duruyor gibi ama bizde kararsızız evet kimsenin bilmeyeceği bi isim de iyi olur 🥰 biz zorlanmadık hiç hamile değilken de belliydi koyacağımız isim zaten ilk çocuk olunca bide kolay oldu 😄
Baharrrgokalp Angel_07 amin teşekkür ederiz tüm bebek bekleyen annelerde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Angel_07 E_T Oo erkenden bulmuşsunuz biz 27. Haftaya kadar araştırdık karasız kaldık erkek ismi bna daha zor geldi kız ismine hazırlanmıştım hep 😂
E_T Angel_07 ben de kız ismini bulduydum kız olursa koyarız diye hem kızıma uyumluydu bir yandan da eski dizileri izliyorum ordan duymuştum hoşuma da gitmişti eşime de söyledim onunda hoşuna gitti kızımda doğumdan 1 gün sonra karar verip koymuştum bu biraz erken oldu😂 hayırlısı Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşllh 😌🌺
Merve-metin Angel_07 erkeklerde çok fazla seçenek olmuyor ben 12.haftada cinsiyeti öğrenince bi kaç isim listelemiştik zaten eleyerek gittik en sona Barlas kaldı başından beri Barlas istiyordum ben zaten 💙
Angel_07 Bluebey Alparslan ismi çok moda oldu sanki dimi son senelerde aslan Alpaslan çok duyuyorum.. bu arada sağlıkla kucağına al cnm 👼🏻💙
Angel_07 Merve-metin Bende Barlas ismini sonradan çok sevdim💙 ilk başta eşim buldu sonra birkaç kişi adı ne düşünüyorsunuz dedi Barlas dedim ay o ne ne tuhaf hmm kaba filan diyen oldu bence bu dönemde herkes herseye birşey diyince bnde hamile olduğumdan etkilenmiştim şimdi eminim ama
Alisde Angel_07 ay 26. Haftamdayim büyük oglusumun adı ali kardeşininde uyumlu olsun istedik alp koyduk 🥹💗💗