Iremgrask1 Busrab11 benım 5.5 cm cinsellik yasaklandı ve normal doğumda aynı şekil riskli dendi o yüzden sezeryan olucakmışım büyüme durumu tabiki olabilcek bir durum benım doktorum 16 cm miyomlu bir gebenin doğumunu bile gercekleştirmiş
THM Iremgrask1 benim 2 gün önce kanamam oldu Progesto verdi dinlenmen gerek dedi. Rahim içinde bendeki. 5yada 6 cm 6+5 haftalıgım şuan bugün kanama azaldı. İnşallah fazla büyümeden sıkıntı olmadan sağlıkla alırız kucagımıza.
Gamze_gamze Iremgrask1 Ben gebe kalmadan önce 2 cm myom var doğumda alırız dediler ama gebelik boyunca hiçbir şey demediler. 4 doktora ayrı ayrı muayene oldum. kaydoldu mu acaba hamile kalınca
Iremgrask1 Gamze_gamze mucize gibi masallah ama çoğu yerde okumuştum kendiliğinden kaybolan miyomlarda varmış
Gamze_gamze Iremgrask1 aman Allahım 🤯 hemen bir sonraki kontrolümde bunu soracağım. Ultrasonda görünüyor değil mi alttan bakmıyorlar?
Gamze_gamze Iremgrask1 Valla görünüşe göre kendiliğinden kaybolmuşa benziyor yine de soracağım çok teşekkür ederim ☺️