Iremgrask1 Merhaba anneler 💖 Miyomu olupta gebe olan var mı 9 haftalığım ve 3 gündür acıdan ölmek üzereyim benım gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu
THM Iremgrask1 çok geçmiş olsun canım. Bende 6+4 haftalıgım 5 cm di miyom şuan nekadar bilmiyorum ama. Dün kanamam oldu doktora gittik kese yerinde duruyor hatta azıcık da kalp atışını duyduk. Progesto verdi onu kullanıyorum şuan. Kanama devam ettiğini dedi. Ben görünce çok panik yaptım inşallah sen de öyle bişey olmaz olursada sakın panik yapma Aleynaz06
cLearQueen Iremgrask1 evet myomlu gebelik gecirdim rahim agzinda 5 cm vardı. Agrilarim oldu cinsellik de yasaktı. Sezaryende aldı doktorum sukur temiz cıktı
Kaderakkes Evet gebeydim kurtaj oldum hamileliğimde öğrendim miyomu popoma vuran agri oluyordu zonklama vardı sizde nasıl bir agri var
Iremgrask1 Kaderakkes yaaa gecmıs olsun kürtaj olmayı hiç düşünmedim tabi kendi kararımla acıyı çekerim dedim rabbimin yardımıyla. Benim ağrım kalçalara vuran bir acıydı şimdi tam kasıkta rahime doğru oluşan bir acı kontorole gittim doktorum cok normal katlanmalısın dedi dayanıcam artık
Iremgrask1 THM yaaaa cok gecmıs olsun evet doktorum progestoyu ağrın devam ederse kullanmaya başlıcaz dedii kanama olsada olmasada genel ağrılarda kesici olarak progesto kullanılıyormuş rabbim şifa versin sanada insallaah 💖
Iremgrask1 cLearQueen eveet aynı şekil benim 5 cm ve cinsellik yasak sezeryan ile alıcak doktor doğum zamanında
Busrab11 cLearQueen bende 29 +1 haftalik hamileyim 6 cm miyom var bize cinsellikle alakali bidey soylenmedi normal doğum istiyorum inşallah büyümez
Kaderakkes Iremgrask1 ben istemedim zaten olmayı bebek gelişmemişti kalp atışını hiç duymadım olmak zorunda kaldım
Iremgrask1 cLearQueen ayyyyy masallah allah saglık versın ınsallah bende atlatıcammm gecıcek bu gunlerde❤️
Iremgrask1 Gamze_gamze benım 2 ayda 3.5 tan 5.5 a yükselmiş ama senın umarımm aynı olarak kalıyordur😅
Iremgrask1 Busrab11 benım 5.5 cm cinsellik yasaklandı ve normal doğumda aynı şekil riskli dendi o yüzden sezeryan olucakmışım büyüme durumu tabiki olabilcek bir durum benım doktorum 16 cm miyomlu bir gebenin doğumunu bile gercekleştirmiş