Poncikler Gunay_Ferid96 biz bugün 32 haftalık olduk geç uyuyorum sabahda 9 gibi uyanıyorum iki kızım var gece üstlerini örtmeye fln hep eşim kalkar bakar ama ben sabaha kadar uyumamış gibiyim bide maşallah hareketli bebeğim sağa yatıyorum vuruyor sola yatıyorum vuruyor bznde geceleri sancim oluyor esim kalkiyor yurutuyor tani uyku tadi sifir bende
Fatmaacylnn LoisLane yok bende olmuyor şimdiye kadar fark etmedim ya da bundan sonra bi dikkat edeyim 🌸
GlcnAlperen LoisLane kuzum şmdi çıktım hastaneden, sertleşmeler çok normalmiş bebişler büyüdüğü için hareket edecek alanları kısıtlanıyormuş ondan oluyormuş 🫠
cigdemusta07 Gunay_Ferid96 29 olduk bugün bende kaşık ağrısı gece kalçalarım yanıyo böyle kas yanması gibi. Onun dışında iyiyim benimkiler ikiz bide 🌸🌸🧿
BeyzaBoran 31 hafta oldum bende. Sizde yaşayan var mı 3-4 gündür su gibi akıntım oluyor özellikle eğilip doğrulurken. Normaldede beyaz kokusuz akıntı oldu hep hamilelik boyunca ama bu biraz farklı geliyor bana ya. Doktora yazdım azonce bakalım ne diyecek