Asi_07 Gunay_Ferid96 29+6 olduk kan hapı kullanıyorum biraz düşük çıktı değerim onun haricinde aşırı mide yanması dışında şimdilik sorun yok şükür sezaryen doğum olucak uygulamaya göre 71 günüm var hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı 🤲🤗
eliff4 Gunay_Ferid96 bugün haftayı doldurduk bizde patlıcan olmuşuz 27. Haftalığız ben sadece doktorun verdiği kan hapı d vitamini bide özel bir vitamin hapı var onu kullanıyorum
Prettywoman123 Gunay_Ferid96 88 gün kaldı grip olmuşum baş belası gibi hep beni buldu resmen onunla uğraşıyorum sanki bu ara bebeği aşagı taraflarda hissediyor gibiyim bide geceleri balık gibi kayıyor ☺️ birşey sorabilir miyim bir gün hararetli bir gün bakıyorum az hareketli normal mi sizce 😌
LoisLane GlcnAlperen @Gunay_Ferid96 @Yasss11 @Fatmaacylnn @Asi_07 biz de bugün 29 haftalık olduk. Karında sertleşme yaşıyor musunuz kızlar @Prettywoman123 @eliff4 @Nznks
GlcnAlperen Hareket ettiği her saniye desem yeridir 🫠 bugün doktora sorucam canım herkes normal diyor ama LoisLane
Fatmaacylnn LoisLane yok bende olmuyor şimdiye kadar fark etmedim ya da bundan sonra bi dikkat edeyim 🌸
LoisLane GlcnAlperen bu sertleşmeler kasılma da olabiliyormuş da geçen hafta sırf bu yüzden 2 sefer nst çekildim ben de, sancı vs çıkmadı ama yine de endişeleniyorum ne yalan söyleyeyim. Siz de doktorunuzla görüştükten sonra bizi bilgilendirir misiniz 😊
GlcnAlperen LoisLane yazarım kuzum merak etme, ben devlet takipliyim 4 hafta önce gitmiştim en son. Bebeğin hareketlerinde de gariplik olmayınca acile vs gitmedim hiç. Bugün soracağım buraya yazarım 🌸
GlcnAlperen LoisLane kuzum şmdi çıktım hastaneden, sertleşmeler çok normalmiş bebişler büyüdüğü için hareket edecek alanları kısıtlanıyormuş ondan oluyormuş 🫠
LoisLane GlcnAlperen benim sürecim en başından beri riskli olduğu için doktor bi şey yok dese de içim rahat etmiyor 🙈🙈🙈
Kubrauyan Selam Anneler doğuma 56 gün kaldı bugün 32+0 ne yaparsam yapayım asla geçmeyen ilaçların bile pek fayda etmediği mide yanmaları bel bacak ağrıları bende de var nst sonucumda kasılmam 25 çıktı bu arada sizde de bacak krampları yoğunlaştı mı 🫠
HAvvAHmet Gunay_Ferid96 şafak 20 bizim de 37+1 olduk 🥹 mide yanmasi için ilaçsız tek çözüm 1-2 tatlı kaşığı tahin yutmak benim için son zamanlarda azaldi yanmalar dogum yakın gibi geliyo 😑 zaten 34 de ilk nst de sanci cikti benim bebek toplaniyodu karnim sertlesiyodu ama sanciymis meger yukarıda konuşulmuş biraz her seferinde bu toplanma sanci değilmiş ama dikkat edin kızlar gitmesem farkedilmezdi erken doğum olabilirdi Allah korusun rutin kontrolumde çıktı yani.Simdi iyiyiz çok şükür herkese sağlıklı doğumlar dilerim 🥰🫠❤️