seymat98 oha cok fazla fiyati😳😳😳😳 hic bu kadar beklemiyodum valla. Ben sedat hocayi yaklasik 2 2 bucuk senedir taniyorum. Hamileligimden oncede gidiyodum cunku. İlk gittigimde 500 tlydi muayne ucreti. Sedat hoca paraci bi insan degil hic oyle olsaydi tum testleri kan testleri fekan hep uapalim frlan derdi. İlk hamile oldugumu ogrendigimde mesela kan tedtleri istedi bana dedi ki burda bosuna oara verme saglik ocagindada yaliliyo bu testler orda yaptir sonuclari bana atarsin demisti. Tarama testlerini de bana sordu istiyo musun diye kendim istemiyorum dedim. Paraci bi insan olsaydi bu testleri de yapalim gorelim derdi ama demedi. Detsyli ultrasonu da kendisi yalti ben doktor onerisi sordum ona disarda bi yere gitmene gerek yok ben bakiyorum zaten dedi ona da disair gitmedik. Bi yaptirdim sedat hocanin da ben oneriuorum kesinlikle dedigi seker kmyuklemesini yaptik klinikte o kadar. Baska hic oyle tedt felan yaptiril ucret odemedim. Saolsun hiç gozu para burumus bi insan degil☺️ bugun de dogum gunuymus daha erkenden haberim olsaydi cicek yollamayi dusundum ama cuma gunu oglumun kontrolu var kendi kliginde suan cocuk doktoru geldi ona gidiyriuz unutmassam giderken bi hediye almayı dusunuyorum☺️