Swan97 Alone merhaba sizi forumda gördüm az önce sizle aynı sorunları yaşıyorum. Birnirimize destek oluruz diye yazmak istedim. Ben de 33 haftalıgım ama bebek protein kaçağıma bağlı geriden geliyor malesef. 14. Haftadan beri protein kaçağı yaşıpru normalde hep 300ün altındaydı ama bu ay 400ü gördü 😞 tansiyonum da normalde 9/6 civarıydı artık 11/7 yi görmeye başladık. Doktor bana da 37de sezaryen planlanır ama bi problem yaşarsan bebek hareketlerinde azalma gibi hemen gel dedi. Sizin gibi sıkı takipteyim ben de her hafta hem perinatoloji + hem kadın doguma gidiyorum
Alone Swan97 merhabalar. Tamamen aynı durumdayım. Diken üstündeyim resmen. Benim tansiyon 14/10 lara çıkmaya başlayınca ilaç verdiler şimdi çıkmıyor şükür. Ama idrarda protein, bebekte gelişim geriliği devam. Önce bir haftaydı sonra 2 oldu, şimdi 3 haftaya doğru gidiyor gerilik. Siz de ne kadar gelişim geriliği var ?
Swan97 Alone benim de 32 haftada 29la uyumluydu 3 hafta küçük karnı 😞 bacak ve kafası normal ama karnı küçük bu da gelişim geriliği demekmiş. Protein kaçağı moralimi cok bozdu agzıma 1 gr tuz sürmüyorum bütün yemekler tuzsuz pişiyor evde hatta maden suyunda sodyum var diye onu bile içmiyorum 400 olmuş 300 üstü preeklampsi diyorlar 😔 napıcaz bilemedim bi sağsalim doğsalardı vaktinde 🤲🏻
Alone Swan97 tuz protein kaçağı yapmıyor cnm. Tuz tansiyon yaptığı için yemeyin diyorlar. Proteinin bir çözümü yok maalesef bol bol su içiyorum işte anca o şekilde atılıyor vücuttan
Cglglr Sunshine48 hastaneden hastaneye değişiyor. Ben üniye gitmiştim orda vermiyorlardı ama şehir hastanesine gittiğimde veriyorlar hep
Sunshine48 Cglglr benimde üni hastanesi şehir hastanesi yok maalesef :( şansımı deneyeceğim artık sorup
Yel-z Şehir hastanesine gidiyorum her defasında da söylemeden resim veriyorlar hastaneye göre farkediyor demekki
Cnhavva Sunshine48 bazen isteyince veriyolar sende iste yengemde bi kac tane var o istemiyodu ama isteyince veriyolardi
sacmalamakizim Sunshine48 Doktordan doktora değişiyor bu, bana 2 farklı doktor vermişti evelsi gün hiç gitmediğim bir doktora gittim, o verdi mesela ama özel gibi değil görüntüsü, bebek değil hayalet sanki. 😂
Swan97 Alone 5 lt den fazla su içiyorum 😭 ne yapacağım böyle bilmiyorum sizin kaç geliyor 24 saatlik idrar? Önceden de 2 kaybım oldugu için o kadar endişeliyim ki
Alone Swan97 en son 470 çıktı. Ama dediğim gibi benim ekstra tansiyon sorunum da var. Onun harici bir de su azlığı yaşıyorum(hemde 18. Haftadan beri). Ama Allah’a inancım sonsuz yavruma sağlıkla vaktinde kavuşacağım inşallah o çok güçlü bir kız 🩷
Minikmucizem06 Vermeseler bile fotoğrafını çekebilir miyim deyin çektiriyorlar 🥰 Doktordan doktora çok değişiyor aslında ama bazı hastaneler hiç vermiyor gerçekten
Sunshine48 Minikmucizem06 evet vermediler bugün kontrolüm vardı özellikle istedik 2 boyutlu olduğu için anlaşılmaz dedi ekranı bile görmedim bakarken
Swan97 Alone benim de aynı şekilde suyum az gebelik şekerim olduğu için havuç suyu da içemiyorum 🥹 rabbim sağ salim doğurup büyütmemizi nasip etsin yavrularımızı 🙏🏻 oksapar, coraspin, kortizon, su azlıgı derkennn dediğiniz gibi çok güçlü bizim bebeler 🧿🩷
seymat98 MorKelebek54 hele Seah’ta ekranı bile göstermiyorlar 🙄 ilk hamileliğimde alay edercesine yok vermiyoruz dediler. Bu hamileliğimde özele de gittiğim için görüntü talebim olmadı ama zaten renkli vermezsiniz de siyah beyaz verin.
MorKelebek54 seymat98 ebet sakarya kasin dogum maalesef boyle. Benim arkadasim hamileligi boyunca 1 tane bile ultrason fotgorafi alamadi. Ben ozele gidiyodum her seferinde doktorum veriyodu. Kagit olarak vermese bile her seferinde mail uzerinden kesin atiyodu hep. 10 haftalikken gitmistim sirf kaydim olaun diye o zaman bi tane verdiler ama o kadar kotu ki resmini atsam kalitesizligi bariz anlarsin. Ayni gun kendi doktoruma da gittim bildigin net bi sekilde fotograf verdi. Maalesef ki sakarya kadin doğum boyle.
Nur0653 Sunshine48 şehir.hastanesine gidiyorum hiç vermediler ama dr ekranı çevirip resim cekebilirsin demisti