MorKelebek54 Eylullxx kidsten hatirliyorum canim postunu. Cekik gozlu olan her bebek down mu oluyomus ki? Bunu sorsaydınız doktora. Seni telasa sokmaktan baska bisey degil yaptigi. İcin rahat edicekse yaptir canim tum testleri en azindan icin rahatlar. Masallah bebise cok da tatli🫢🫢
Damlaguven Eylullxx oyyy maşallah kuzum sana ya çok güzelsin🥹 bence alakası yok down değil ama yinede içinizin rahat etmesi için test yaptırabilirsiniz
Nutellamm Eylullxx maşallah yerim ya 😘 neresi down bi doktor nasıl göze bakıp down olabilir diyebiliyor
BT- Eylullxx Maşallah süphanallah 🧿 ben benzetemedim yani gayet sağlıklı görünüyor inşallah testleri de temiz çıkar yaptırırsanız 🙏
Guzelanne56 Eylullxx masallah çok ta tatlı valla ❤️ yok canım down bebekler kendılerını bellı edıyor senınkı degıl bence hıc benzemıyor çünkü❤️ tek şey bandana falan tak annesı ben erkek sandım 😂😂😂 yakışıklı dıxektım az daha cocuga
Guzelanne56 Eylullxx hahaha mınnos ya masallah 😁 korkma annesı gayet sağlıklı duruyor bebısın çok down bebek gördüm belırgın bı sekılde anlaşılıyor. Senın kız masallah ılerıde çok güzel olacak korelıler gibi❤️
Rojdaakk Eylullxx yok ya gorumcemin oğlunun da gözü çekik. Diye öyle demişler maşallah çocuk çok zeki susn 2. Sınıfa gidiyor içini ferah tut ♥️
Patatess Ooyy maşallah gayet yakışıklı bir bey. 🥰 Bence hiç alakası yok. Doktorunuz umarım uzak doğuya falan gitmez. Bayağı şaşırabilir. 😅
Eylullxx Guzelanne56 ya gelişimine tepkilerine vs herşeyine bakıyorum onlarda normal ilerliypr bakalım hakkkmızda hayırlısı🧡
Patatess Eylullxx yaaa kıyafeti lacivert görünce yapıştırdım hemen. O zaman çok yakışıklı bir hanım. 🤣🤭
Bbuusra Eylullxx Ülkemizde doktorlar çok fazla suçlanıp, şikayet edildiği için en ufak bulguyu bile down olabilir diyorlar. Gözleri ondan söylemiştir ama hiç benzemiyor. Göz yapısı genetik sizin değil ama dedeler babaanneler böyleydi belkide
Meltnc15 Eylullxx bin kere maşallah annesi lokum gibi bebegin allahim sana bağışlasın, hiç öyle şeyler düşünme gönlünü ferah tut hiçte benzemiyor 🌸🌸