queenanne1 Eylullxx ay bence hiçbi alakası yok doktor neden öyle demiş anlam veremedim. maşallah bu ne surat ya Allah nazarlardan saklasın oğluşun ismi ne bu arada isim arıyorumda biraz alakasız kusura bakmayın🥰🤲🏻
xJade Eylullxx Ay hic benzemiyor bence. Gözleride gayet normal bir çekiklikte. Maşallah çokta güzel bir bebek. Allah korusun inşallah sağlıklıdır.♥️
Kelebek27_ Kulakları göz hizasının altında oluyor down larda. Çok tatlı bi bebşiniz var maşşallah ona. Allah sağlık versin 🥰
Kaderkks Eylullxx Ya gözlerinin neresi çekik Allah aşkına benim oğlum ilk doğduğunda o kadar çekikti ki o zaman %100 down sendromlu olması gerekiyordu 4 yaşında şuan ve down sendromlu falan değil
queenanne1 Eylullxx aaa kız mıı🫣 inanmıyorum ilk kez bi bebeğin cinsiyetinde yanıldım😂 ismi çok güzelmiş🌸 kusura bakmayın maşallah gerçekten çok tatlı fotoğrafı kaldırın korktum nazar olacak🤲🏻😂
ornkav Ay yazmadan duramayacağım çok tatlı maşallahh 🧿 hiçte alakası yok biraz çekik gözlü bir ponçik sadece☺️
Serap09 Eylullxx bizim elimizin içerisi dikey ya ondada dikey mi mesela bence zaten yok Down çokta güzel bir bebek maşallah annesi